Operationssjuksköterska (Timanställd)

Publicerad 7 januari 2024
📍
Skåne, Helsingborg
🗓
Sista dag att söka: 25 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om oss

Inom Capio Ögon har vi lång erfarenhet av ögonsjukdomar och ögonoperationer- VI har funnits i 35 år och har utfört över 500 000 ögonoperationer. Verksamheten omfattar medicinsk och kirurgisk ögonsjukvård, främst gråstarrkirurgi och synfelsbehandlingar.

Under våren kommer vi att utöka vår operationskapacitet och söker nu en timanställd operationssjuksköterska alternativt instrumenterande ögonsjuksköterska.

Din roll

Du kommer att arbeta med förekommande arbetsuppgifter för en operationssjuksköterska, eller instrumenterande ögonsjuksköterska, såsom att förbereda patienter preoperativt, men även att vara med och assistera vid ögonkirurgi och mindre kirurgiska ingrepp i ögonlocksområdet. Du kommer att samarbeta tillsammans med övriga operationslaget bestående utav ögonläkare, undersköterska, operationssjuksköterska och ögonsjuksköterska.

Det förkommer även arbetsuppgifter i anslutning till operationsdagens slut såsom återställning av operationssal och kirurgisk utrustning.

Vi erbjuder dig

Ett omväxlande arbete tillsammans med en härlig personalgrupp i nya och fräscha lokaler. Vi är en inkluderande arbetsplats där vi har högt i tak och nära till skratt.

Om dig

Vi söker en rutinerad operationssjuksköterska/instrumenterande ögonsjuksköterska, gärna med erfarenhet från ögonkirurgi alternativt öron/näsa/hals. Vi värdesätter flexibilitet och utgår från att du har en god förmåga att samarbeta med andra. Både arbetsuppgifter och tempo kan variera så det är viktigt att du uppskattar omväxling samt har förmågan att ta egna initiativ.

Publicerat: 231221

Sista ansökningsdag: 240115

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

LA9zFKuuMqnJC5ScQIFz