Optiker till Memira Malmö

Publicerad 13 februari 2024
📍
Skåne, Malmö
🗓
Sista dag att söka: 1 augusti 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Memira Eyecenter söker nu en optiker till vår klinik i Malmö. I den här rollen får du ett stimulerande arbete där beslutsvägarna är korta och möjligheten att påverka är stor. Din vardag är varierad och har ett högt tempo. På våra kliniker har vi en positiv och varm atmosfär med många förväntansfulla kunder. Rollen är självständig men du samarbetar dagligen med duktiga och engagerade kollegor mot samma mål, där vi dagligen gör skillnad för människor.

Om detta låter intressant - ansök redan idag och följ med på vår resa!

Arbetsuppgifter

Som optiker hos oss arbetar du med kliniskt avancerade undersökningar där vi utgår från varje individs behov. Du kommer ha dialog med kunden kring den mest lämpade behandlingen utifrån dennes problematik och önskemål för bästa möjliga behandling och resultat. Du följer kunden från första kontakt på undersökningen, genom lämplig behandling fram till efterföljande kontroll. Rollen innebär stor frihet under ansvar och du får löpande klinisk kompetensutveckling.

Vem du är

Vi söker dig som är legitimerad optiker med klinisk dokumenterad erfarenhet. Du ska ha lätt att skapa relation med och inge förtroende hos kunden, samt skapa goda samarbeten med dina kollegor. Vidare är du strukturerad och har en hög känsla för kvalitet samtidigt som du trivs i en säljande roll. Erfarenhet av refraktiv kirurgi är meriterande.

Vad vi kan erbjuda

Vi erbjuder en trivsam arbetsplats med en god sammanhållning och trevlig stämning. Som organisation strävar vi alltid efter att ligga i framkant inom flera olika områden, och hos oss har du möjlighet att utvecklas. Våra värdeord är engagerad, trygg och handlingskraftig - vilka är egenskaper vi värdesätter högt. Vår atmosfär präglas av glädje, flexibilitet och en can-do-attityd.

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid, även deltid kan vara aktuellt

Anställningsform: Tillsvidareanställning, som inleds med en sex månaders provanställning

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Välkommen med din ansökan!

Läs mer på vår karriärsida genom att klicka här www.memira.se/jobb (http://www.memira.se/jobb).

Memira Eyecenter har ett komplett erbjudande inom synkorrigering och ögonsjukvård. Vi har samlat ögonläkare, kirurger, specialutbildade optiker, ortoptister och sjuksköterskor som jobbar tätt tillsammans på någon av våra 66 kliniker. Vi är Skandinaviens ledande aktör inom ögonlaser och linsbyten och nu växer vi snabbt inom ögonsjukvård, både offentligt och privat finansierad. Memirakoncernen omsätter idag ca 800 MSEK och är ca 300 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Memira Eyecenters är ”the eye partner for life” genom att samla allt för ögat under ett och samma tak och att driva utvecklingen inom ögonvården.

Nu finns din chans att vara med på resan!

Läs mer på www.memira.se (http://www.memira.se).

WywBejLDPAaTAQ1tT0oM