Oris Dental Nässjö söker Tandläkare

Publicerad 1 mars 2024
📍
Jönköping, Nässjö
🗓
Sista dag att söka: 13 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Nu söker vi en engagerad tandläkarkollega till vår praktik i Nässjö.

Söker du nya utmaningar och kollegor att utvecklas med? Sätter du stort värde på patientsäkerhet, högkvalitativ vård där patienten alltid står i fokus? Du är driven, ambitiös och delar gärna med dig av dina kliniska erfarenheter? Trivs du att arbeta i team? Då kan det vara just dig vi söker till vårt team i Nässjö.

Mer om oss!

Fd Höglandets Tandvård är nu en del av Oris Dental.

Oris Dental startades 2016 av sex välrenommerade tandvårdskliniker från olika delar av Norge som ville ta vara på potentialen av en större professionell gemenskap. Sedan dess har vi vuxit från sex till över 120 kliniker och 10 laboratorier i Norge och Sverige.

Hela tiden med tandläkare i centrala positioner för att säkerställa att vår organisation drivs av beslutsfattare som sätter yrket och patienten främst. Patient och kund ska alltid känna sig förstådd och uppleva att tandbehandlingen sker på deras villkor och det är skälet till att vi på Oris Dental lägger stor vikt vid att ständigt utveckla vår kund- och patientresa. Det är också därför vi har valt "tandvård på dina villkor" som värdeord för att definiera deras upplevelse i mötet med oss från början till slut.

Vårt Nässjöteam består idag av 1 tandläkare, 1 tandhygienist, tre tandsköterskor och en käkkirurg som vi har ett tätt samarbetar med. På sikt är målet att bli ännu fler. Arbetssättet bygger på mycket delegering där tandsköterskan involveras mycket och på så sätt effektiviserar ditt arbete som tandläkare.

Vi har en lönebild där du som tandläkare har fina möjligheter att påverka din egen lönebild på ett mycket fördelaktigt sätt.

Krav

  • Svenska i tal och skrift
  • Svensk Tandläkarlegitimation

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande.

Hittar vi dig som passar in i vårt team kommer tjänsten tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Hoppas att vi väckt ditt intresse!

Läs mer på https://orisdental.se/kliniker/

JSVmeMkCAkwkB4Y5f6NU