Ortoped till ortopedkliniken | Tiohundra

Publicerad 18 mars 2024
📍
Stockholm, Norrtälje
🗓
Sista dag att söka: 18 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Hos oss på ortopedkliniken är vi kända för ett gott samarbete och hög vårdkvalitet, nu söker vi en ny kollega att välkomna in i vårt trevliga team.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och arbeta tillsammans för att fortsätta leverera bästa möjliga vård för våra patienter!

Om tjänsten

Till den här rollen söker vi dig som är som specialistortoped. Vi värdesätter din positiva inställning till kontinuerlig kompetensutveckling och din vilja att bemästra mer avancerad kirurgi i framtiden och utveckla vår verksamhet. Du kommer att arbeta tillsammans med våra kompetenta och engagerade kollegor på vårt mindre sjukhus där vi präglas av ömsesidig support och korta beslutsvägar. I din roll kommer du att samarbeta nära med övriga kollegor inom ortopediprofessionen, såväl som med sjuksköterskor, undersköterskor och andra yrkesgrupper för att säkerställa en sammanhållen vårdmiljö av hög kvalitet. Arbetet är förlagt dagtid mellan 7:30 och 16:00 med jourtider och beredskap från 16:00 till 07:30 samt helgjour.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

Mottagningsarbete och bedömning
Ortoped avdelning
Operation 
Samarbeta nära med övriga kollegor inom ortopediprofessionen
Jour och beredskap
Om vårt erbjudande:

Stor hänsyn tas till dina personliga önskemål vid schemaplanering och möjlighet att ta ut din jourkomp. I rollen erbjuds också kompetensutveckling och möjlighet att gå på två kurser per år, en inom Sverige och en utomlands.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 5000 kr för år 2023. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

Om dig

För den här tjänsten behöver du:

Vara utbildad specialistläkare inom ortopedi
3 års erfarenhet som specialistortoped
Erfarenhet inom fakturkirurgi
Erfarenhet från proteskirurgi
Körkort och körvana
Goda eller mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift

Det är meriterande om du också har:

Backjourkompetens 

För denna roll är det viktigt att du kan hantera olika arbetsnivåer med lugn och kontroll. Flexibilitet, integritet och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper när det gäller att anpassa sig till förändringar och upprätthålla hög vårdkvalitet.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

Ortopedklinik Norrtälje sjukhus är en ledande ortopedisk klinik i norra Stockholm, specialiserad på både akut och planerad ortopedi. Vi erbjuder  proteskirurgi för höft, knä och axlar samt ingrepp inom axel-, knä- och fotkirurgi. Vi är stolta över vår välrenommerade enhet och strävar efter att leverera vård av högsta kvalitet. Vårt team består av passionerade och kompetenta yrkesverksamma kollegor som arbetar för att förbättra livskvaliteten för våra patienter varje dag. Våra medarbetare är vår största tillgång, och vi tror på att gemensamt skapa en attraktiv arbetsplats där vi kan fortsätta att växa och utvecklas. Vi välkomnar dig att bli en del av vårt engagerade team på 12 kollegor där vi tillsammans strävar efter att göra verklig skillnad för våra patienter och skapa en positiv arbetsmiljö för alla. Du hittar oss på Lasarettgatan 6.
Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

7wD0xBUk8ezz2X1epvSi