Överläkare till område urologi

Publicerad 18 mars 2024
📍
Uppsala, Uppsala
🗓
Sista dag att söka: 22 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Verksamhetsområde kirurgi och urologi

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet
Inom område urologi arbetar vi på mottagning, vårdavdelning och operation. Vi är fullt utrustade och utför all urologisk kirurgi, bland annat stor uro-onkologisk kirurgi, adolescenskirurgi, proteskirurgi och stenkirurgi. Vi opererar öppet, laparoskopiskt samt robotassisterat. En tredjedel av verksamheten utförs mot regionen.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är specialistläkare inom urologi. Du ska vara disputerad och uppfylla kriterierna för överläkartjänst på Akademiska Sjukhuset. Pågående forskning och undervisning är meriterande.

Din kompetens
För oss är det viktigt att du långsiktigt vill bidra till den fortsatta utvecklingen inom ditt specialområde samt arbeta för klinikens olika övriga gemensamma uppdrag. Det är viktigt att du tar initiativ och har god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Jour och beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Ansökan kommer att granskas av sakkunniggrupp för uppfyllelse av Akademiska sjukhusets formella krav på överläkartjänst.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Sektionschef Eva Johansson, 018-611 46 40 eller eva.m.johansson@akademiska.se (http://mailto:eva.m.johansson@akademiska.se/)
Facklig representant UAL, Sam Ladjevardi, 018-612 27 62 eller sam.ladjevardi@akademiska.se (http://mailto:sam.ladjevardi@akademiska.se/)

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan till oss!

OBS! Viktig information gällande din ansökan:
Bifoga samtliga handlingar som styrker kompetenskraven; dvs CV och personligt brev, ditt specialistbevis och om disputation anges som merit även bevis om disputation.
Även om du har sökt tjänster hos oss på Akademiska sjukhuset tidigare, behöver du skicka in dessa dokument för att det ska vara en komplett ansökan.

För att din ansökan ska kunna bedömas av Sakkunniggruppen är det viktigt att alla anställningshandlingar är oss till handa senast sista ansökningsdag. En ofullständig ansökan kommer inte tas vidare i anställningsprocessen. Tillsättning av tjänster för specialistutbildade läkare på universitetssjukhus måste sakkunnigprövas (Hälso- och sjukvårdsförordningen (2017:80) 5 kap. 8§) och dokumenten är nödvändig för sakkunnigprövningen.

Tjänsteförslagen publiceras på Region Uppsalas anslagstavla https://regionuppsala.se/politik-och-paverkan/handlingar/anslagstavla/

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

btomDjcrxnTuNwuQmUdz