Personlig assistent till man i Täby

Publicerad 10 januari 2024
📍
Stockholm, Täby
🗓
Sista dag att söka: 28 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Täby! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv.

Vi söker nu extra personal till vårat uppdrag i Täby. Du kommer arbeta främst nattetid och innehåller sovande jour men kan även kunna arbeta dag tid när ordinarie personal är frånvarande.

Kunden är en man i 65 års åldern, ditt arbete kommer innebära habilitering, träning vardagliga sysslor samt kunna arbeta motiverande. På nätterna sover kunden men behöver hjälp med toalett besök samt handräckning mm.

Vem är du?

Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller har annan erfarenhet som kan vara likvärdig. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande. Endast kvinnliga sökande efter önskemål från kund.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Tim anställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelseVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan!

ZWybYhq34mKqXPtnDm9I