Psykolog till Mindlers fysiska Psykologmottagning i Malmö

Publicerad 21 mars 2024
📍
Skåne, Malmö
🗓
Sista dag att söka: 7 september 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om Mindler
Mindlers vision är att förändra och revolutionera marknaden för vård av psykisk ohälsa genom att erbjuda snabb och evidensbaserad vård till människor runt om i Sverige. Vi har sedan 2018 hjälpt tusentals personer att få träffa någon av våra 200+ psykologer via vår app. Mindler är idag den ledande aktören i Sverige att erbjuda tillgång till legitimerade psykologer och beprövade behandlingsmetoder.

För att fortsätta öka tillgängligheten till psykologiska insatser, vill vi nu erbjuda patienter ytterligare möjlighet till fysiska besök via vår psykologmottagning i Malmö, Skåne samt patientbesök via Mindlers app. Nu letar vi efter fler psykologer som vill gå med i vårt team!

Vad erbjuder vi våra psykologer?
Vi erbjuder stor flexibilitet i form av eget upplägg av arbetstid där du kan välja om du vill ha en kortare arbetsdag eller om du vill ha en arbetsdag med flera långa pauser för andra aktiviteter. Det finns också en mycket uppskattad frihet i och med att du arbetar både på mottagningen och hemifrån. Din närmaste chef är legitimerad psykolog och finns alltid tillgänglig. Utöver detta har du över 200 andra kompetenta psykolog-kollegor som du kan kommunicera med samt träffa på våra interna föreläsningar och i mindre grupper på handledningstillfällen.

Vi erbjuder fast månadslön, ett förmånligt försäkrings- och pensionspaket och två extra lediga dagar per år som kan nyttjas för hälsobringande aktiviteter. Vi erbjuder givetvis också friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter:

För arbete inom vårt primärvårdsuppdrag innebär det kliniskt arbete i form av bedömning och behandling av patienter med mild till måttlig psykisk ohälsa, inklusive sedvanligt journalföringsarbete. Vi arbetar utifrån behandlingsmodellen blended treatment där vi kombinerar både fysiska och digitala besök med våra många internetbaserade KBT behandlingar och program (IKBT).

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med inriktning KBT. Du är trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm med självständiga bedömningar. Det är viktigt för oss att du har ett gott bemötande, är flexibel och har lätt för att samarbeta.

Minimikrav för att jobba hos oss:

Har svensk psykologlegitimation.

Minst ett (1) års kliniskt arbete/behandlingsarbete som legitimerad psykolog.

Utbildning i och erfarenhet av att arbeta med KBT.

Intresse och motivation till att arbeta utifrån modellen blended treatment

Det är ett plus om du tidigare har arbetat med digitala verktyg.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor kontakta platschef och legitimerad psykolog Nicklas Säfström på telefon: 0736412363.

Vi ser fram emot din ansökan!

GugRstWbSh1PI10ja22c