Rehabassistent till Hälso-och sjukvården, semestervikariat

Publicerad 25 mars 2024
📍
Östergötland, Valdemarsvik
🗓
Sista dag att söka: 20 april 2024
Säsongsanställning
11 dagar - upp till 3 månader
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E22. Vi är en kommun som idag har cirka 7 600 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 600 medarbetare.

Valdemarsviks kommun ligger naturnära med en vacker skärgård som blommar upp på sommaren. Det går mycket bra bussförbindelser till och från Norrköping.

Nu söker vi dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med människor och rehabilitering. Hemsjukvårdens rehabiliteringsenhet söker nu en rehab-assistent under sommaren.

Du kommer att jobba med ett härligt gäng som består av tre fysioterapeuter, fyra arbetsterapeuter och en rehab-assistent.
ARBETSUPPGIFTER
Vi ansvarar för rehabilitering inom hemsjukvård, särskilt boende och LSS samt växel/ kortidsvistelse. Vi utgår från Valdemarsvik och har tillgång till tjänstebilar.

Som rehab-assistent medverkar du bland annat vid arbetsterapeut och fysioterapeut-bedömningar. Du utför självständigt insatser som exempelvis leverans/utprovning av hjälpmedel, funktion och aktivitetsträning/ mobilisering och förflyttning.


KVALIFIKATIONER
Du studerar till fysio - eller arbetsterapeut eller alternativt är undersköterska med intresse för rehabilitering. Du har erfarenhet av vård och omsorgsarbete och kan arbeta självständigt och strukturerat men även i samarbete med andra. Du kan bemöta människor i olika situationer och på ett professionellt sätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Löpande rekrytering sker.

GEcZ6Wi3hIv9dl55lczf