Sem vikarie Undersköterska Dag

Publicerad 1 februari 2024
📍
Skåne, Båstad
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Haga Göstorp Psykiatri AB utvecklar och driver psykiatriskt vårdboende där man erbjuder kunskap, kvalitet och engagemang inom psykiatrisk behandling, utredning och vård. Man tar emot personer som är i behov av speciellt bemötande samt omvårdnad i det dagliga livet.

Förutom att tillgodose vårdbehovet jobbar man med att bygga upp en vardagsstruktur som är väl anpassad till den enskildes behov och förmåga (IBIC-metoden). Målsättningen är att varje individ ska få hjälp att bli så mycket de kan bli och motiverade till en aktiv vardag.

Som undersköterska är du oerhört viktig! Din uppgift kommer bli att ge livskvalitet. Du ser varje person och tolkar vad de behöver, samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad och hur man bemöter människor. Du kommer arbeta tillsammans med ett stöttande team i form av föreståndare, bitr enhetschef, sjuksköterska och undersköterskor med tydliga rutiner som förenklar ditt arbete. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och dom som bor hos oss.

Vi söker dig som är utbildad behandlingspedagog/undersköterska med några års arbetslivserfarenhet från likvärdigt arbete. Du har en positiv attityd till ditt arbete och har förmågan att ge vård och omsorg utifrån gällande lagstiftning och riktlinjer. Som person är du trygg, stabil och har god självinsikt. Du behöver ha ett stort intresse av att hjälpa vårdboende till en så god livskvalitet som möjligt och ha en förmåga att skilja på det personliga och professionella.

Du bör ha goda datakunskaper och god svenska i både tal och skrift.

Vi arbetar utifrån dokumentationssystemet idoc, kräver dock inga förkunskaper.

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete i en trivsam miljö och där man jobbar fritt under ansvar. Vi strävar efter att alla ska känna glädje i sin arbetsvardag och det ska vara roligt att komma till sin arbetsplats.

Vi arbetar utifrån 6 veckors schema där arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg.

kKsrbZnKdbF2RexnaAXb