Semestervikariat inom äldreomsorg och funktionsstöd/LSS

Publicerad 11 december 2023
📍
Kalmar, Emmaboda
🗓
Sista dag att söka: 6 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Emmaboda kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Kommunen är en knutpunkt mitt i hjärtat av sydöstra Sverige med närhet till såväl vacker natur som till Kalmar, Karlskrona och Växjö. Det övergripande och gemensamma målet är att ständigt utvecklas så att kommunen är attraktiv att bo, verka och leva i samt att kommunen är attraktiv som arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb som ger dig erfarenheter för livet? Bli en av många medarbetare i Emmaboda kommun som gör skillnad för andra människor i deras vardag.

Som semestervikarie hos oss erbjuder vi dig ett arbete som innebär stor frihet under ansvar. Dina arbetsuppgifter blir att ge stöd och omsorg i vardagen till personer inom äldreomsorg och funktionsstöd. Arbetet är omväxlande och du kommer att träffa många människor med olika bakgrund.

Tjänstgöringen varierar dagtid, kvällstid, helg och natt.

Ange i enkäten vilket eller vilka områden som du är intresserad av att jobba i samt om du är intresserad av semester- och/eller timvikariat.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du har någon form av omsorgsutbildning eller annan lämplig utbildning. Tidigare erfarenhet från arbete inom omsorgen eller inom yrke där du arbetat med eller mött människor är meriterande. För att klara arbetet måste du kunna arbeta självständigt och ha ett socialt och flexibelt synsätt. Eftersom kommunikation och dokumentation är en stor del av arbetsuppgifterna är det viktigt att du har datorvana och kan uttrycka dig väl på svenska språket i både tal och skrift. Vi vill gärna att du har fyllt 18 år men även du som är yngre är välkommen att söka.
Körkort kan ibland vara ett krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och möjliggöra en god kommunikation med dig som sökande tar vi bara emot ansökningar digitalt.

Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

DP2nRqP1ZOPWKbanpAHy