Semestervikariat inom Hälso- och sjukvård

Publicerad 4 januari 2024
📍
Västra Götaland, Karlsborg
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Inför sommaren 2024 söker vi dig som vill jobba hos oss inom hälso- och sjukvården.

Är du en av dem vi söker? 
Arbetsplatsen
Att jobba som sommarvikarie i Karlsborgs kommun innebär ett varierande och utvecklande arbete där du verkligen kan göra skillnad. Se fram emot en sommar med härliga kollegor och ett jobb där du känner att du gör både nytta och uppskattas.

Det fina med Karlsborgs kommun är att när du är ledig så är du mitt i semesterparadiset. Även om du jobbar, så finns det många timmar kvar på dygnet att njuta av vår vackra natur och vatten. I Karlsborg erbjuder vi bland annat underbara stränder, fantastiska evenemang och massor med fritidssysselsättningar.

Socialförvaltningen ansvarar för äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har ca 250 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Till sommaren 2024 så söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska, legitimerad arbetsterapeut, legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast samt rehabassistent, för att täcka upp inom verksamheten i samband med årets sommarsemester. Du kommer att ingå i ett team där du är i gott sällskap av erfarna och kunniga kollegor med olika yrkesprofessioner. 
Som legitimerad personal arbetar du med bedömning, planering och genomförande av hälso- och sjukvårdsinsatser inom det kommunala hälso- och sjukvårdsansvaret. Som rehabassistent genomför du bedömda insatser av fysioterapeut/sjukgymnast och arbetsterapeut. 

Kvalifikationer
Erforderlig utbildning och svensk legitimation. Din personliga lämplighet värderas högt och vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull, brukarfokuserad och har god samarbetsförmåga. 

Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Övrigt
Rekryteringen avser sommarvikariat juni-augusti med möjlighet till förlängning. För dig som har möjlighet finns goda möjligheter till tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd till dag och kväll såväl vardag som helg. 

Det här är en CV-fri rekrytering som innebär att du enkelt ansöker till tjänsten genom att kortfattat besvara ett antal frågor. Om dina svar överensstämmer med den vi söker, kan vi komma att ta ny kontakt för att begära in ett CV och personligt brev inför urval till intervju. Håll utkik i din mail. Välkommen med din ansökan!

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden. 

Karlsborgs kommun som arbetsgivare

Karlsborgs kommun med sina ca 7 000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel - En guldplats helt enkelt, vilket du kan ta del av via film https://youtu.be/aiKLf7PYHiQ
Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. 
Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl a Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda. Kika gärna in och ta del av vår vardag på vårt https://www.instagram.com/karlsborgs_kommun/

KnFeYMcWjoXOJl7wC9EQ