Semestervikariat som arbetsterapeut

Publicerad 18 december 2023
📍
Skåne, Hässleholm
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi söker kollegor till sommaren!

Det här erbjuder vi dig!
Rehabenheten inom omsorgsförvaltningen leds av två enhetschefer, där medarbetarna utgår från tre platser i centrala Hässleholm samt Tyringe.

Vårt totala uppdrag riktar sig mot tolv olika delar i Hässleholms kommun där uppdragen är delade mellan ordinärt boende, korttidsboende och särskilt boende samt LSS.

Som arbetsterapeut hos oss arbetar du med bedömning av aktivitetsförmåga, behandling och träning. I arbetsuppgifterna ingår även förskrivning av hjälpmedel.

Vi söker nu kollegor inför sommaren! Tjänsterna är visstidsanställningar på heltid med arbetstid förlagt måndag- fredag kl 8-17, med möjlighet till flex.

Vi erbjuder dig ett härligt gäng av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabassistenter som är kompetenta, kreativa och beredda att ta hand om dig på bästa sätt. Vi vill att du ska känna dig välkommen och få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi verkar i en arbetsmiljö som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och personlig utveckling, flexibel arbetstid och ett omväxlande självständigt arbete. Vid nyanställning använder vi oss av mentorer som vägleder dig som ny i vårt arbetssätt.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, där det är meriterande om du har erfarenhet av yrket sedan tidigare.

Som person ser du positivt på tillvaron!  Du är lösningsfokuserad och har stor respekt för den enskilda människan och trivs med att hjälpa andra. Du har en hög ambitionsnivå och en hög samarbets- och problemlösningsförmåga. Du ska kunna arbeta i team, samtidigt som du känner stort ansvar för din egen insats och för våra patienter.

Då det i tjänsten ingår en viss dokumentation krävs det en god datorvana samt att du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Körkort klass B för manuellt växlad bil är ett krav.

Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i https://www.hassleholm.se/jobb-och-foretagande/jobb-och-arbetsmarknad/sa-ar-det-att-arbeta-med-oss/var-medarbetar--och-ledarpolicy

Övrigt
Rekryteringen, urval, intervjuer och tillsättning, sker löpande. Därför välkomnar vi dig att skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

Omsorgsförvaltningens uppdrag är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 1700 tillsvidareanställda medarbetare och omsätter drygt en miljard kronor. Omsorgsförvaltningen är indelad i fyra verksamhetsområden; ordinärt boende, särskilt boende, funktionsnedsättning stöd och service samt resurs. I förvaltningen finns också myndighetsenheten och en stab med viktiga stödfunktioner som HR, ekonomi och IT. Vi är stolta över våra medarbetare och arbetar efter vår vision ”Hässleholms kommun erbjuder Sveriges bästa vård och omsorg utförd av de stoltaste medarbetarna”.

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Välkommen att bli en av oss!

bY9RoK8A9DKALppBb6Tl