Semestervikarie inom Äldreomsorgen

Publicerad 19 januari 2024
📍
Östergötland, Motala
🗓
Sista dag att söka: 1 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Om arbetsplatsen

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Socialförvaltningen ansvarar för insatser, stöd och service till enskilda och familjer i kommunen. Inom förvaltningen ryms följande verksamheter; Individ- och familjeomsorg, Utredning, stöd och tillstånd, Kommunal hälso- och sjukvård, Utförare LSS och socialpsykiatri, Utförare hemtjänst och Utförare särskilt boende, samt två bemanningsenheter.

Arbetsuppgifter

Vill du bidra till ett bättre samhälle och jobba med det viktigaste som finns? Vi söker dig som vill arbeta som sommarvikarie inom Motala kommuns Äldreomsorg, egen regi. Vi söker vikarier till både hemtjänst och särskilt boende.

Behovet av semestervikarier är som störst under veckorna 25-32 men du behövs båda innan och efter.

Du har möjlighet till en sommarbonus på 8000 kr om du arbetar i Borensberg, Tjällmo, Godegård eller Fornåsa. Du ska arbeta lägst 75% och arbeta hela sommarperioden vilket är veckorna 25-32.

Vi arbetar dag/kväll och helg. Din arbetsplats är hemma hos våra kunder och det är av vikt att du respekterar att du är i någons hem samt att du är noggrann, självständig, serviceinriktad och ansvarsfull.

Vi hjälper våra kunder med det de har svårt att utföra på egen hand. Arbetsuppgifterna kan till exempel vara hjälp med dusch, personlig hygien, lyft och matning. Även ledsagning, städning, matinköp och enklare matlagning förekommer.

Kvalifikationer

Vi tänker att du är duktig på att samarbeta med andra för att lösa arbetsuppgifter och nå mål. Du har ett öppet och inkluderande bemötande som får omgivningen att känna sig välkommen. Ditt värdskap bidrar till att skapa goda möten.

Du är glad och lösningsfokuserad. Du har ett varmt hjärta, stort engagemang, tycker om utmaningar och brinner för att arbeta med människor i behov av stöd. Känner du att detta är för dig, då är du rätt person för oss!

Inom hemtjänst är det till vissa av tjänsterna ett krav med B-körkort och för samtliga tjänster är det ett krav att du kan cykla.

För att arbeta hos oss måste du vara minst 18 år och vi ser gärna att du har utbildning inom Vård och omsorg eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Det är viktigt att du har god datorvana, dokumentationsförmåga och kan uttrycka dig väl i svenska både i tal och skrift.

PfViHoc5MuSik62wG0Cq