Semestervikarie till äldre- och funktionshinderomsorg

Publicerad 18 december 2023
📍
Jönköping, Värnamo
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Värnamo kommun ligger mitt i Småland, där E4 möter väg 27, i en tillväxtregion med Gnosjöanda och hög sysselsättning. Som medarbetare hos oss arbetar du med människan i fokus och skapar en värdefull arbetsdag, som ger värde för såväl dig som för medborgarna.
Beskrivning
Vi söker semestervikarier till omsorgsförvaltningen i Värnamo kommun.

Semesterperioden är från v25-32. Skulle du vilja arbeta som timvikarie redan under våren kan det eventuellt vara möjligt.

Att arbeta inom äldre- och funktionshinderomsorgen är inte bara ett jobb, nu har du chansen att göra verklig skillnad i människors liv!

Vad kan vi erbjuda dig? 
För att du som ny semestervikarie ska bli trygg inför arbetet hos oss, får du en handledare på arbetsplatsen som stöttar dig under din introduktion och vägleder dig när du ska genomföra våra interna utbildningar. 

Arbetsuppgifter
I äldre- och funktionshinderomsorgen får du möjlighet att göra skillnad för människor varje dag genom att ge stöd och service efter brukarens individuella behov och önskemål. 

Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och utgörs av exempelvis personlig omvårdnad, delegerade sjukvårdsuppgifter och serviceinsatser såsom städ, tvätt, matlagning, handling och social samvaro. 
Vi söker personliga assistenter, stödassistenter inom omsorg och psykiatri, undersköterskor och vårdbiträden till äldre- och funktionshinderomsorgen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har intresse av att arbeta inom vår verksamhet och oavsett om du har eller inte har erfarenhet så är du varmt välkommen med din ansökan.
Du ska vara engagerad och seriös i arbetet samt har god samarbetsförmåga. Vidare ska du vara lyhörd för brukarens behov och ha ett genuint intresse för att hjälpa människor. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift för att du ska kunna kommunicera med brukare, men även för att kunna dokumentera händelser och annan information i arbetet.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Villkor
Du ska kunna svenska både i tal och skrift.
Du ska ha fyllt 18 år när anställningen börjar.

Arbetet inom hemtjänsten kräver att du ska kunna cykla, och det är meriterande om du har
B-körkort för manuell växellåda.

Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period. (v 25-32)

 

 

I Värnamo kommun annonseras alla tillsvidareanställningar på heltid. Om du i stället önskar deltid och verksamheten kan tillgodose en lägre sysselsättningsgrad är det givetvis en möjlighet.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

h6WHPw4aIrql2qEN5qqX