Semestervikarier Omvårdnadspersonal - Lidköpings kommun

Publicerad 9 januari 2024
📍
Västra Götaland, Lidköping
🗓
Sista dag att söka: 5 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Välkommen till Lidköpings kommun! 

Du letar efter nya utmaningar. Vi letar efter dig!
Vi hoppas att du vill vara en del av en välkomnande och hållbar kommun som drivs av engagemang. Lidköping är en vacker stad som ligger vid Vänerns södra strand. Vi har siktet inställt på att utveckla och planera för framtidens Lidköping. Hos oss får du möjlighet att testa nytt och utvecklas samtidigt som du dagligen gör skillnad för invånare, företagare, föreningar och besökare i Lidköping.
Vi behöver bli fler – varmt välkommen med din ansökan till Lidköpings kommun!   
Vi behöver förstärka vår verksamhet med semestervikarier, är du den vi söker?

Vi söker personer som vill jobba som semestervikarier inom Sektor social välfärd.

Hos oss kan du göra verklig skillnad genom att stödja människor i deras vardag. Nu söker vi dig som vill ha ett meningsfullt arbete och stärka upp där det behövs som mest.

Du ges möjlighet att börja arbeta som timavlönad redan nu och det finns även möjlighet till att fortsätta arbeta som timavlönad efter sommaren.

Inom Sektor social välfärd finns följande verksamheter dit vi söker semestervikarier:

- Hemvård
- Äldreboende
- Funktionsnedsättning
- Personlig assistans
- HVB-hem
- Korttidsboende barn och unga
- Demenscentrum
- Servicetjänst

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att med gott bemötande tillgodose brukarens individuella behov av social omsorg och personlig omvårdnad. Du kommer att arbeta med att ge våra brukare en aktiv och meningsfull vardag. Arbetet består av omvårdnadsarbete som är anpassat efter brukaren. Det kan handla om socialt stöd, sysslor i brukarens boendemiljö, hjälp med hygien, delegerade sjukvårdsuppgifter och möjlighet till stimulans och aktivering. Du behöver ha god samarbetsförmåga samt förmåga att skapa goda relationer till brukaren, dennes anhöriga, kollegor och chefer inom de verksamheter vi erbjuder våra tjänster till.

Vem är du?

För att anställas som semestervikarie har vi inget formellt krav på utbildning, med rätt egenskaper kan du få chansen att arbeta som semestervikarie utan utbildning eller tidigare erfarenhet. Det är dock meriterande om du har erfarenhet eller utbildning inom området.

Har du avslutade eller pågående studier ska dessa betyg bifogas med ansökan.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du arbetat hos oss tidigare och har goda referenser från detta.

Social dokumentation och kommunikation är viktigt i arbetet, för att undvika missförstånd behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Du behöver också känna dig bekväm med att använda datorn som arbetsredskap.

Övrigt

Till de flesta av våra enheter krävs det att du fyllt 18 år, men det förekommer även att vi anställer minderåriga framförallt under sommaren.

Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll, natt och helgtjänstgöring. Vissa verksamheter har även journätter och dygnspass.

För att arbeta inom vissa verksamheter krävs B-körkort (automat & manuell växellåda) och/eller cykelvana.

För att arbeta inom funktionsnedsättningsområdet samt inom HVB hem innan anställning visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer utdraget via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Ansökningshandlingarna kommer att behandlas kontinuerligt utifrån verksamhetens behov.

Välkommen med din ansökan redan i dag!

Undrar du vad som finns att göra och se när du inte jobbar hos oss på Lidköpings kommun? Gå in på http://www.livetiskaraborg.se och upptäck alla Skaraborgs möjligheter!


Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.
Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

NuboYBsBxuyeb21ewCiF