Semestervikarier till äldreomsorgen i Lessebo kommun

Publicerad 9 januari 2024
📍
Kronoberg, Lessebo
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Lessebo kommun finns mitt i Glasriket och har cirka 8 600 invånare, drygt 300 företag och mer än 1 miljon besökare årligen. Kommunikationerna är goda med pendlingsavstånd till Linnéuniversitetet i Växjö och Kalmar. Vår verksamhet baseras i de fyra orterna Lessebo, Hovmantorp, Kosta och Skruv.

I Lessebo kommun finns en arbetsglädje och det är lätt att lära känna varandra med ett nära samarbete förvaltningar och politiker. Hos oss ska man mötas av en god service och ett gott bemötande. Det handlar om att ha ett gott samarbete mellan medarbetare och till våra medborgare. Vi satsar på utvecklingsfrågor och tillsammans skapar vi en grön kommun som vi är stolta över och där vi värnar om varandras framtid. Vårt utvecklingsarbete fortsätter där målsättningen är att Lessebo kommun gör en hållbar resa där vi är fler än 10 000 invånare 2025. Lessebo kommun ska vara en attraktiv och trygg plats att leva på, för alla invånare.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som vill arbeta inom äldreomsorgen i Lessebo kommun i sommar!

Att arbeta inom äldreomsorgen innebär att du har en betydande roll i att skapa trygghet och mening i människors vardag. I din roll är du en viktig tillgång till din arbetsplats och till de enskilda. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat personlig omsorg, socialt stöd, ledsagning men även serviceinsatser så som städ, tvätt och inköp. Uppgifterna är både omväxlande och utmanande.

I Lessebo kommuns äldreomsorg får du jobba både inom hemtjänst och särskilt boende. Vi har verksamheter i Hovmantorp, Lessebo, Kosta och Skruv. Du kommer bli introducerad och upplärd av erfarna kollegor och det finns goda möjligheter till vidare anställning inom kommunen. I äldreomsorgen hjälper vi varandra på våra olika orter i kommunen vilket innebär en flexibilitet inom tjänsten. Det kan även finnas möjlighet till arbete redan under våren.

KVALIFIKATIONER
Till sommaren söker vi dig som är engagerad och har hjärtat på rätta stället. Du kan samarbeta med kollegor men även ta eget ansvar i ditt arbete. Du har förmågan att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift då det i arbetet förekommer dokumentation samt kommunikation med enskilda och dess anhöriga. Har du erfarenhet av liknande arbete, körkort eller om du är utbildad undersköterska är detta ett plus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Varmt välkommen med din ansökan!

p17NcKOGrqUzRna2qxe7