Semestervikarier till Björkhaga hemtjänst

Publicerad 29 januari 2024
📍
Örebro, Hällefors
🗓
Sista dag att söka: 2 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro ligger inom en timmes bilresa.


Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.


Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.


Björkhaga trygghetsboende ligger centralt i Hällefors och har 52 lägenheter fördelat på fyra våningar i två huskroppar. På Björkhaga bor man i egna lägenheter med hemtjänst under samma tak. Det finns en dagverksamhet med inriktning rehabilitering i hemmet, en restaurang där hyresgästerna kan inta sina måltider på vardagar samt ett spa med möjlighet att bada bastu om man så önskar.Arbetsuppgifter
Vi söker nu semestervikarier till Björkhaga hemtjänst och nattpatrull.

I dina arbetsuppgifter ingår att stödja den enskilde i vardagen utifrån beslutade insatser. I uppdraget som omvårdnadspersonal ingår alla förekommande arbetsuppgifter inom verksamheten. Det ingår även att på delegering utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter. Som medarbetare träffar du varje dag många människor med olika behov av hjälp och stöd. Ditt arbete går ut på att stödja vårdtagaren i sin dagliga livsföring så att han/hon kan leva ett meningsfullt liv och känna välbefinnande och trygghet.

Vi använder ett verksamhetssystem - Intraphone som innebär att du har en mobiltelefon som arbetsverktyg och den ger dig en översikt över hur den planerade dagen kommer att se ut. 

Kvalifikationer
Du ska ha fyllt 18 år och behöver kunna läsa och dokumentera samt ha förmågan att kommunicera med brukare och kollegor på svenska språket. Du har grundläggande datorkunskaper. Önskvärt med gymnasial omvårdnadsutbildning, undersköterska, eller motsvarande. Vi tror att du är en positiv, kompetent och ansvarstagande person med stor empatisk förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, mognad och samarbetsförmåga. Erfarenhet av äldreomsorg samt datavana är meriterande. Det är viktigt att du kan bemöta människor på ett engagerat och professionellt sätt. Vi förutsätter att du har förmåga att samarbeta och bidrar till en positiv anda. Du sätter vårdtagaren i centrum och behandlar alla med respekt och omtanke. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, bemötande och attityder.

Villkor
Arbetstiden är schemalagd och kan variera mellan dag, kväll och natt, samt helgtjänstgöring. Vi erbjuder en god gemenskap och möjlighet för dig att skaffa erfarenhet inom ett framtidsyrke. För vissa tjänster krävs körkort. För anställningarna gäller kommunala avtal. Intervjuer och tillsättning av tjänster sker löpande. En del tjänster är redan nu aktuella som timvikariat som kan leda till en fortsatt anställning som timvikarie.

Vad får du?
Du får ett sommarjobb som är stimulerande, värdefullt och roligt. Du får möjlighet till fina möten och härliga samtal med våra omsorgstagare som har mycket att berätta från sina innehållsrika liv. Du får möjligheten till att ge det lilla extra, sätta guldkant på tillvaron till våra omsorgstagare.

Dina blivande arbetskamrater är ett gäng glada personer som tycker om när det är högt i tak och bjuder gärna på många härliga skratt. Hoppas att just du blev både nyfiken och intresserad av att jobba hos oss, i så fall är du välkommen med din ansökan. 

Ansök utan CV och personligt brev. Du får i stället möjlighet att svara på ett antal frågor. 

I Hällefors kommun har du som medarbetare ett flertal förmåner. Några av förmånerna är extra semesterdagar när du når en viss ålder, möjlighet att växla semesterdagstillägget till fler semesterdagar, friskvårdsbidrag, och ett riktigt bra tjänstepensionsavtal.


https://skr.se/skr/tjanster/rapporterochskrifter/publikationer/saghejtilldittkollektivavtal.65598.html


Tänk på att inte lämna känsliga uppgifter, eftersom ansökningen är en offentlig handling.


För mer information om kommunen, besök http://www.hellefors.se


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hällefors kommun använder vi rekryteringsverktyget Varbi. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Varbi genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.


Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.

0ZYyM8QyvJyrJElojjkI