Semestervikarier till Hemgångsteamet sommaren 2024

Publicerad 16 januari 2024
📍
Östergötland, Norrköping
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi söker nu semestervikarier till Hemgångsteamet för sommaren 2024
Vilka är vi?

Hemgångsteamet i Norrköping utgår från Hantverkaregatan 51 och är en enhet med sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och undersköterskor. Teamets uppdrag är att ge stöd med vård och omsorg inklusive rehabilitering till personer med omfattande och förändrade behov som för tillfället inte kan lösas med ordinarie hemtjänst och hemsjukvård. Behovet av Hemgångsteamets insatser kan uppstå efter exempelvis en sjukhusvistelse.

Dina arbetsuppgifter

Som undersköterska eller omvårdnadspersonal i Hemgångsteamet arbetar du dag, kväll och helg. Du förväntas utföra sedvanligt omvårdnadsarbete samt insatser delegerad av legitimerad personal. Du kommer vara del av ett team där den enskildes behov av vård och omsorg sätts i fokus. Tillsammans skapar teamet en trygghet kring den enskilde med fokus på ett rehabiliterande förhållningssätt. 

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som undersköterska eller omvårdnadspersonal, utbildar dig till undersköterska eller har pågående studier inom Hälso- och sjukvård. Vi värdesätter en positiv inställning, engagemang och en känsla för service. Som person är du trygg, stabil och ansvarstagande, där du arbetar engagerat för verksamhetens bästa.

Vi ser att du har en god empatisk förmåga, där du kan sätta din i andras situationer och samtidigt förhålla dig professionell. 

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Du har körkort och kan cykla.

Välkommen med din ansökan! Information om tjänsten

Antal lediga tjänster: 8
Anställningsform: Semestervikariat på heltid under perioden vecka 25-33
Arbetstid: Dag/kväll/helg
Möjlighet till distans: Nej
Sista ansökningsdatum: 30 april
Kontakt: Enhetschef Yalda Wallgren, 011-15 25 65


KÄNSLAN AV ATT BIDRA. MÖJLIGHETEN ATT PÅVERKA
Det händer mycket i Norrköping. Allt fler företag väljer att etablera sig här och vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Norrköpings kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra 11 000 medarbetare bidrar och gör skillnad. Varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb. Tillsammans skapar vi Norrköpings framtid.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

hrHjZugjntdjeBljNrjz