Semestervikarier till kommunens vård och omsorg sommaren 2024

Publicerad 15 januari 2024
📍
Gävleborg, Ovanåker
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vill du ha Sveriges viktigaste jobb i sommar?
Som semestervikarie hos oss får du ett spännande och utvecklande och meningsfullt jobb där du varje dag får möjlighet att göra skillnad för andra människor.

Vi söker dig som har fyllt 18 år och är intresserad av att arbeta med människor och vill arbeta inom https://www.ovanaker.se/stodochomsorg/funktionsnedsattning/sarskiltboendeforpersonermedfunktionsnedsattning.1217.html, inom https://www.ovanaker.se/stodochomsorg/aldreomsorg/hemtjanst.1054.html, eller på något av våra https://www.ovanaker.se/stodochomsorg/aldreomsorg/sarskiltboendeforaldre.1069.html. Vad tyckte de som arbetade hos oss förra sommaren?
https://www.ovanaker.se/nyhetsarkiv/nyheter/braochmeningsfullajobbdarmangarnavillarbetaiframtidensatyckervarasemestervikarieromattarbetainomsocialforvaltningen.12562.htmlKvalifikationer
För att trivas hos oss bör du ha ett genuint intresse för att arbeta med människor,
vara flexibel, ansvarsfull, lyhörd för andras behov, ha god servicekänsla och samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du har en pågående eller fullgjord gymnasial utbildning med inriktning på vård och omsorg, barn och fritidsprogrammet eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Vi tar även emot ansökningar från personer utan formell utbildning inom vård och omsorg.
Tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete är meriterande men inte ett krav.
Dokumentation är en viktig del i dina arbetsuppgifter det är därför viktigt att du behärskar svenska språket bra i både tal och skrift. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Övrig information
- Du kan bifoga CV/personligt brev med din ansökan. Men har du inte tillgång till det nu så kan du ansöka och skicka in dessa uppgifter senare.
- Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras före eventuell anställning (välj https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ oavsett arbetsplats).
Vi rekryterar fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

 

Ovanåkers kommun kan erbjuda dig en stimulerande och trygg arbetsmiljö med hög delaktighet och goda utvecklingsmöjligheter.Välkommen till oss- och välkommen med din ansökan!

DDZIFbQ7ZWOz5LuPIlm9