Semestervikarier till Sjuksköterskeenheten inom vård och omsorg

Publicerad 13 mars 2024
📍
Västra Götaland, Tibro
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Säsongsanställning
11 dagar - upp till 3 månader
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Söker du ett meningsfullt arbete där du gör skillnad på riktigt? Har du ett brinnande intresse för att bidra till en trygg och säker vård för våra patienter? Om så är fallet så ska du söka semestervikariat hos oss på Sjuksköterskeenheten, inom Socialförvaltningen, i Tibro kommun. Hos oss ges du möjlighet att få arbeta hela sommaren och det finns även möjlighet till att få ytterligare förlängt vikariat.

Vi söker dig som är färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska samt dig som enbart har en termin kvar på din utbildning. Varmt välkommen med din ansökan!

Tibro är en västsvensk kommun med drygt 11 000 invånare som präglas av engagemang och samverkan. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Här finns en medskapandekultur och en samarbetsanda som sticker ut.

Tibro kommun, som är Tibros största arbetsgivare, jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder invånarna en mycket uppskattad kommunal service. Med ledorden tillsammans, hållbart och nära strävar vi efter att forma ett hållbart samhälle socialt, ekonomiskt och klimatmässigt. Med engagemang, omtanke, samverkan och handlingskraft löser vi framtidens utmaningar och skapar mervärden tillsammans!

Livet i Skaraborg är en webbplats som visar möjligheterna som finns i Skaraborg. På www.livetiskaraborg.se kan du läsa mer om fritidsaktiviteter, boende och mycket annat.

ARBETSUPPGIFTER
Som semestervikarie hos oss på Sjuksköterskeenheten erbjuds du ett utvecklande arbete i en dynamisk kommun. Socialförvaltningen i Tibro värderar kompetens, initiativförmåga och egen utveckling. Vi arbetar utifrån ett aktiverande och rehabiliterande förhållningssätt och utgår från det friska hos varje vårdtagare i omvårdnadsarbetet. Hemsjukvårdsläkare finns tillgänglig fem dagar i veckan och ansvarar för patienter inom hemsjukvård och särskilt boende.

Samtliga semestervikarier erbjuds heltidsarbete.

Vi behöver dig som semestervikarie i huvudsak under följande perioder:

• Period 1: v. 26-29
• Period 2: v. 30-33

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska.
Vi söker även dig som har godkända 5 terminer på sjuksköterskeprogrammet, för att då kunna arbeta som sjuksköterskeassistent.

En del av arbetet innebär stöd och samtal varför du måste vara kommunikativ och ha förmåga att möta människor på olika plan. Du har ett flexibelt förhållningssätt och förmågan att, trots ett högt arbetstempo, kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du är trygg i din yrkesroll och har patienten i fokus, vilket innebär att du har förmågan att se patienten som individ och dess behov.

För att trivas hos oss måste du kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du värdesätter även teamarbete och bidrar med dina kunskaper och ett glatt humör till att skapa ett gott arbetsklimat.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

God datorvana och B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Rekrytering kommer att ske löpande under annonseringsperioden.

Tibro kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Tibro kommun har valt rekryteringskanal och tackar därför vänligen men bestämt nej till att bli kontaktad av rekryteringsföretag.

z3N8Ws5EIVto1ljRDvbl