Semestervikarierande sjuksköterska till hemsjukvården sökes!

Publicerad 6 december 2023
📍
Västra Götaland, Ulricehamn
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. I Ulricehamns kommun gör vi skillnad i människors vardag varje dag, året runt.
Ulricehamns kommun arbetar målinriktat genom Vision 2040 tillsammans mot framtiden.
- Var med och skapa den med oss!

Sektor välfärd består av de fyra verksamheterna funktionsnedsättning, hemtjänst och hemsjukvård, individ- och familjeomsorg samt vård- och omsorgsboenden.
Vi söker dig som är bra på det du gör, vill anta nya utmaningar och skapa vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter. Trivs du med frihet under ansvar och vill kunna påverka hur din arbetsdag ser ut? Då kan detta vara ditt nya jobb i hemsjukvården!

Till sommaren 2024 söker vi sjuksköterskor till;
-vård-och omsorgsboende
-ordinärt boende
-funktionshinder och socialpsykiatrin
-kväll- och nattverksamheten
-korttiden
Hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete med möjlighet att påverka. När du börjar kommer vi tillsammans överens om ett lämpligt introduktionsprogram utifrån dina erfarenheter och förkunskaper.

ARBETSUPPGIFTER
Kommunens hälso- och sjukvård har de senaste åren utvecklats till att ge mer avancerad vård i patientens hem med såväl planerade som akuta hälso- och sjukvårdsinsatser. Hemsjukvårdsorganisationen ansvarar för patienter i alla åldrar med olika diagnoser och varierande behov.

Arbetsuppgifterna varierar med patienten i fokus. Planering, genomförande och uppföljning är centrala delar. Som patientansvarig sjuksköterska ansvarar du för ett visst antal patienter som du följer över tid och i arbetet ingår att informera, handleda och delegera omvårdnadspersonal.

Du samverkar i tvärprofessionella team med arbetsterapeuter, fysioterapeuter, chefer och omvårdnadspersonal. Du har också regelbunden kontakt med externa samarbetspartners, såsom vårdcentraler och slutenvården.
-Sedvanliga arbetsuppgifter inom hemsjukvården
-Arbeta självständigt och i team
-Utföra medicinska bedömningar och åtgärder
-Delegera och handleda omvårdnadspersonal
-Vara med och utveckla arbetet med Nära vård.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska men också dig som har specialistutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, psykiatri, demens eller geriatrik.
B-körkort är ett krav då bil används som transportmedel i arbetet.

För att trivas i din roll är du trygg och stabil som person. Du är ansvarstagande, har ett flexibelt förhållningssätt och en förmåga att anpassa dig till olika situationer. Du är strukturerad, kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Som person värdesätter du ett gott samarbete med andra och se fördelar med teamarbete. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från kommunal hemsjukvård.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

ÖVRIGT
Vänligen bifoga din legitimation i din ansökan.
Urval och intervjuer sker löpande under annonstiden.
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR.
Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen.

hBlcR8bQisjx5ZpKg4xz