Semestervikarier/timanställning till Äldreomsorgen

Publicerad 19 februari 2024
📍
Västra Götaland, Vara
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vara kommun ligger mitt på den bördiga västgötaslätten, här ser vi lite längre och bygger för framtiden! Vi satsar på utveckling som stärker såväl kommunen som hela Skaraborg och vi investerar för kommande generationer. 


I Vara kommun arbetar vi utifrån vår etiska kompass där ledorden hållbara, välkomnande, helhetstänkande och kreativa visar vägen. Det är med kompassen i åtanke som vi möter våra kommuninvånare, vårt näringsliv och våra kollegor.


Det är viktigt för oss att alla medarbetare mår bra och upplever att de har ett meningsfullt arbete. Det uppnår vi på bästa sätt genom att våra medarbetare är med och påverkar det dagliga arbetet, hur det är utformat och dess utveckling. I Vara kommun gör vi varandra bra och det är tillsammans vi når våra gemensamma mål.


Våra ledare deltar i ett fortlöpande utvecklingsprogram. De arbetar ständigt med att se och stärka samtliga medarbetare i det dagliga arbetet genom ett coachande och tillitsbaserat ledarskap. 
Semestervikarier till Äldreomsorgen 2024

Vill du göra skillnad varje dag för de Kommuninvånare som behöver dig mest?

Då kan du jobba som semestervikarie inom Äldreomsorgen sommaren 2024.

Här får du vara en del i arbetet som är både betydelsefullt och meningsfullt genom att du i varje möte ger bästa möjliga service, vård och omsorg. Arbetet är omväxlande med både högt och lågt tempo.

Exempel på insatser som utförs av omvårdnadspersonal är: personlig omvårdnad, hälso-och sjukvård utifrån delegering, tvätt- och klädvård, inköp, matdistribution, städning.

 

 

Du ska ha fyllt 18 år.

Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt men det är din personlighet och vilja som är viktig.

Ett gott bemötande är a och o i vår verksamheter. och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. 

Du är lugn, trygg, ansvarstagande och flexibel.

För att kunna kommunicera och dokumentera som ingår i arbetet, behövs mycket goda kunskaper i det svenska språket och vana vid smartphones är nödvändigt då vi använder dator/telefonen som ett arbetsredskap.

Kunna visa upp utdrag från polisens belastningsregister. Typ av utdrag: "Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret". https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Detta utdrag går inte att få till Kivra för då är det tyvärr fel utdrag. 

Tillgång till BankID.

Du behöver även kunna visa upp pass/ giltigt ID kort. Körkort går att visa upp tillsammans med personbevis som man hämtar på skatteverket.se med hjälp av Bank-ID, detta kan vi göra vid bokad intervju.

 

Övrig information

Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll, helg och/eller nattjänstgöring, är schemalagda.

Semesterperioden sträcker sig mellan v. 25-33 och är uppdelade i 2 perioder. Du prioriteras om du kan arbeta båda perioderna.

Rekrytering av semestervikarier kommer att ske kontinuerligt. Du som skickar in din ansökan tidigt har därmed större chans att få ett vikariat och om du önskar även möjlighet att redan nu börja arbeta som timvikarie.

Du kommer bli timanställd men med semestervikariat menas det att du får ett schema så du vet när du ska arbeta under semesterperioden. 

Se till att beställa utdrag från belastningsregistret-se länk om du inte har det hemma, för vid bokad intervju ska det gärna kunna tas med. Tänk på att beställa just det som vi vill se.

 

 

 

I Vara kommun vet vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan! 


Din hälsa är viktig och därför erbjuder Vara kommun förmåner såsom friskvårdsbidrag på 1000 kr till många av sina medarbetare. För att söka tjänsten vill vi att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Varbi. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka (t.ex. skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Vill du veta mer om vad Skaraborg har att erbjuda i form av boende, fritidsaktiviteter och upplevelser? Besök http://www.livetiskaraborg.se

mGi3nZxn0UzmvluRpaf8