Sjuksköterska

Publicerad 14 februari 2024
📍
Stockholm, Österåker
🗓
Sista dag att söka: 5 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi söker sjuksköterskor till vår verksamhet Enebacken i Åkersberga.

Enebacken är ett vård- och omsorgsboende med totalt 108 platser. 2 avdelningar är avsedda för korttids- och växelvård. 3 avdelningar är somatiska och resterande 7 avdelningar har inriktning mot personer med demenssjukdom. Vi har sjuksköterska dygnet runt. På dagtid finns undersköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator och aktivitetscoach att tillgå i huset.

Dina arbetsuppgifter
Du har ett arbetsledande ansvar enligt HSL och ska vara pedagogisk i din handledning av omvårdnadspersonal utifrån MAS riktlinjer och enhetens rutiner. Du ansvarar för att samordna och genomföra HSL insatser. Vi arbetar även med kvalitetsregister såsom Senior alert, BPSD och Svenskt palliativregister.
Teamet består av omvårdnadspersonal och en sjuksköterska.Dina personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och personer med olika former av demenssjukdomar. Du ska ha vårdtagarnas bästa i fokus.
Ditt arbetssätt är flexibelt och du har förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Kvalifikationer
Svensk Legitimerad sjuksköterska med vana att dokumentera och med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård.Anställningstyp/arbetstider
Timanställning
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Omgående

Kontaktperson för detta jobb

Gabriella Malé

gabriella.male@forenedecare.se

076-181 03 23

bOjaAPYmHamK0DIeqBYn