Sjuksköterska dagtid till Hemsjukvården

Publicerad 14 mars 2024
📍
Blekinge, Ronneby
🗓
Sista dag att söka: 2 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Nu har du chansen att bli en av oss!

Vi arbetar tillsammans med hjärta och kvalitet för att kunna ge bästa möjliga service till Ronneby kommuns invånare. Ronneby ligger vackert mellan hav och skog i mitten av Blekinge. Dessutom har vi bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.
Dina 2500 blivande kollegor är duktiga på att möta framtidens utmaningar och våra invånares ökade förväntningar genom digitalisering, samarbete och ett engagerat ledarskap.

Tillsammans med dig gör vi Ronneby ännu bättre!ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som sjuksköterska i Hemsjukvården innebär ordinarie arbetsuppgifter för sjuksköterska i Hemsjukvård. Du samarbetar både med interna och externa aktörer alltid med patienten i fokus. I din yrkesroll utför du medicinska bedömningar via telefon/digitalt och fysiska möten, läkemedelshantering samt stöd och rådgivning till omvårdnadspersonal ingår även i ditt dagliga arbete.

I rollen som sjuksköterska i Hemsjukvård krävs det att du kan växla mellan självständigt arbete och teamarbete. Vi är stolta över vårt mobila och digitala arbetssätt och fortsätter att utveckla det tillsammans med patienten i centrum.

Oavsett om du har en gedigen erfarenhet i din sjuksköterskeprofession eller om du är ny i din roll som sjuksköterska, välkomnar vi din ansökan. En anpassad och individuell introduktion med mentorskap erbjuds, för att du ska kunna växa i din roll som sjuksköterska i Hemsjukvården.

Hemsjukvården i Ronneby är mitt i omställningen till Nära Vård, vilket innebär att fler patienter i större utsträckning vårdas i sin hemmiljö och erbjuds kvalificerad vård, exempelvis trackeostomivård, antibiotika- och blodtransfusioner samt palliativ vård. Vi har ett nära samarbete med vårdcentraler, specialistvård, palliativa teamet, läkarbil och ambulans, som vi fortsätter utveckla för att möta framtidens utveckling.

Du erbjudes regelbundna utbildningar både externt och internt i syfte att utveckla och använda din kompetens rätt.
Tjänsten är förlagd till dagtid med arbetstidsmått på 38.25h/vecka, helgtjänstgöring 2 av 10.


KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom distrikt eller vård av äldre. Även andra vidareutbildningar är meriterande som arbetsgivaren ser kan bidra till att utveckla vårdkedjan. Vi ser gärna att du har erfarenhet som sjuksköterska och att du är trygg i din yrkesroll.

I rollen som sjuksköterska dokumenterar och kommunicerar du dagligen och behöver därför kunna uttrycka dig väl på svenska, i så väl tal som skrift. Vi vill att du har god IT-vana och är nyfiken på ny teknik som ger oss möjlighet att möta framtidens vård. Då förvaltningen har verksamheter inom hela Ronneby kommun är det ett krav att du har B-körkort och helst för manuell växellåda.

Som person är du strukturerad och lösningsfokuserad. För oss är det viktigt att du är empatisk och lyhörd i ditt uppdrag i möte med människan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan!

För att komma ifråga för en anställning inom vård- och omsorgsförvaltningen i Ronneby kommun ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Blanketten som ska användas heter "arbete med barn med funktionsnedsättning". Normal handläggningstid är ca två veckor. Tänk på att beställa utdraget i god tid, via https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/


ÖVRIGT
Ronneby kommun krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande ber vi dig ansöka via ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29.

En ansökan till Ronneby kommun är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt GDPR.

PYG7SWgMaMRhDZiDUzyS