Sjuksköterska - Driftansvarig

Publicerad 20 februari 2024
📍
Skåne, Malmö
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Sjuksköterska: Motiveras du av förändring och utveckling? Vill du hjälpa dem som behöver det mest och se till att våra invånare får ett friskare, tryggare och rikare liv? Då är Liwia vårdcentral något för dig.

Liwia Vårdcentral Drottningtorget är en ny vårdcentral i centrala Malmö på uppdrag av Region Skåne. Vårdcentralen präglas av gemenskap, driv och höga ambitioner.

Vem söker vi?: Vi söker engagerade sjuksköterskor som vill vara med och lägga grunden för vår nya vårdcentral. Nu har just du chansen att vara med att påverka och bygga upp vårdcentralen tillsammans med ett härligt team!

Då vi är en ny verksamhet, läggs stor vikt vid personliga egenskaper. Vi är öppna för att prova nya och effektiva arbetssätt, varför man bör vara öppen och nyfiken på det. Flexibilitet och uppfinningsrikedom är ett plus, samt att man gillar att ha kul på jobbet!

Arbetsuppgifter: För yrkesrollen sedvanliga arbetsuppgifter med bl.a. bokad mottagning, drop-in mottagning, videobesök och enstaka hembesök kan förekomma i framtiden. Administrativa arbetsuppgifter såsom framtagande av rutiner, se över flöden och arbetssätt.

Anställningsform och omfattning:

Tillsvidareanställning om 100 % samt behovsanställning på timme.

Dagtid med möjlighet för distansarbete någon dag i veckan utifrån vidare planering. På sikt kan möjlighet om kväll/helg arbete vara aktuellt.

Vår arbetsplats: Liwia vårdcentral är en modern och fräsch arbetsplats med ett team som är hungriga på att bygga upp något utöver det vanliga. Vi strävar efter att arbetsplatsen präglas av verksamhetens grundpelare: gemenskap, driv och ambitioner. Vi sätter patienterna i fokus och arbetar aktivt för en bättre sjukvård.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med trygghet i din kompetens. Erfarenhet från primärvårdsarbete och/eller akutsjukvård är meriterande.

Vidare meriterande kvalifikationer inom specialistinriktning:

  • diabetes
  • äldre
  • Astma/KOL
  • distriktssköterska

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan. Kontakta oss gärna om du är nyfiken på att veta mer om hur vi arbetar.

Tillsammans kan vi göra skillnad!

yfQDyXbYBLOqYiZzdSnQ