Sjuksköterska eller distriktssköterska till Vårdcentral i Malmö

Publicerad 14 mars 2024
📍
Skåne, Malmö
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?


Om oss:

Vital Vårdcentral Rosengård är en nystartad privat vårdcentral som drivs på uppdrag av Region Skåne. Vi strävar efter att kombinera professionalism och engagemang för att erbjuda enastående vårdtjänster i en modern och välskött lokal. Hos oss står patientupplevelsen i centrum, där varje individ bemöts med förståelse, vänlighet och omtanke från vår dedikerade personal. Vårt mål är att varje individ ska uppleva positivitet genom tillgänglig och personcentrerad vård. Hälsa och livskvalitet är nära förknippade i vårt synsätt, och vi strävar efter att främja välbefinnande genom integrerade hälsofrämjande åtgärder, inklusive en sund livsstil med fokus på kost och motion.


Om dig & din roll

Vi söker dig som är legitimerade sjuksköterska och gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården ses som meriterande. Din kompetens sträcker sig bortom det rent medicinska och inkluderar även goda administrativa färdigheter.

Du är van vid att svara på samtal och ta emot patienter med professionalism och empati. Registrering och uppdatering av patientinformation i journalsystemet görs med noggrannhet och omsorg.

Vi värdesätter självgående personer som kan fatta beslut när det behövs. Att delta i marknadsföringsaktiviteter och bidra till att stärka vårdcentralens närvaro i samhället ingår som en del av arbetsuppgifterna.

Erfarenhet av att vara ansvarig för labbverksamheten, inklusive provtagning, ses som en extra tillgång. Självklart förväntar vi oss också att du utför omvårdnad och behandlingar i enlighet med professionella riktlinjer och standarder.


Vi erbjuder dig:

Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och bredda din erfarenhet genom att arbeta med en bred patientbas och vara en del av vårt tvärfunktionella team. Vi tror på att bygga starka och förtroendefulla relationer med våra patienter och kollegor, och att skapa en samhörighet som sträcker sig bortom det professionella. På Vital Vårdcentral värdesätter vi också en god balans mellan arbete och privatliv. Vi erbjuder flexibla arbetstider och strävar efter att skapa en hållbar arbetsmiljö där våra medarbetare kan trivas och må bra.

Friskvård, god frukost och fika ingår naturligtvis i tjänsten!


Skicka gärna ditt CV och personliga brev till oss via e-post på jobb@vitalvardcentral.se

Vi ser fram emot att ha dig som en viktig del av vårt team!

eAHNFMMJiTrRUltmGUOH