Sjuksköterska, intensivvård

Publicerad 27 december 2023
📍
Kalmar, Västervik
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi erbjuder
Är du intresserad av att ingå i ett härligt team som tillsammans utför livsviktiga insatser varje dag för våra patienter som är i alla åldrar? Utifrån patienternas behov och tillstånd initierar du nödvändiga omvårdnads- och behandlingsåtgärder som ordinerats från läkare.

Vi jobbar ofta i team som förutom dig som intensivvårdssjuksköterska består av undersköterska och läkare. Kontakten med patienten och dess anhöriga är en annan väsentlig del i uppdraget eftersom patienternas tillstånd och mående kan växla snabbt. Det innebär att du är den som ofta får svara på frågor och fatta viktiga beslut med gott stöd av teamet runt omkring dig och även informera vidare till de som berörs. Arbetet är förlagt utifrån rullande schema dag-, kvälls- och nattetid.
Du kommer att få en bra introduktion som utgår från dina tidigare kunskaper och erfarenheter.
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi är nyfikna på dig – varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård som vill komplettera vårt härliga team. Uppskattar du samarbete, att arbetet är omväxlande och vill möta patienter med olika diagnoser i olika åldrar, då är du den vi söker. För att trivas i rollen behöver du vara bekväm med att ta initiativ som behövs, ha en god samarbets-och empatisk förmåga. Ditt stabila sätt är en tillgång samtidigt som du snabbt kan ställa om efter olika förutsättningar i arbetet. Du är strukturerad med ett gott omdöme och förmedlar information till både patienter, kollegor och anhöriga på ett tydligt sätt. I denna tjänst tillämpar vi löpande urval, tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Om du är intresserad av att flytta hit: https://www.vastervik.com/flytta-till-vastervik/
Vi är nyfikna på dig - varmt välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats
På intensivvårdsavdelningen på Västerviks sjukhus övervakas och behandlas patienter i alla åldrar med skiftande diagnoser. Av totalt åtta vårdplatser är fem fullt utrustade intensivvårdsplatser, vår moderna utrustning omfattar bland annat servo-u,  prismax och digitala övervakningssystemet icca och dokumentationen sker i cosmic. Vi bedriver en avancerad verksamhet som vi är stolta över eftersom vårt arbete är både inspirerande och utmanande, genom vårt teamarbete räddar vi liv - tillsammans. 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.

Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

FLk0SAMdRDo7C4rq8frC