Sjuksköterska LSS vikarie vid behov

Publicerad 1 februari 2024
📍
Västerbotten, Umeå
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Om arbetet: Mariagården och Furan söker nu tillsammans en vikarie till vårt sjukskötersketeam.

Omfattning: vid behov samt sammanhängande period under sommaren ( ca 8 veckor).

Vi ger dig frihet att planera det dagliga arbetet utifrån det medicinska ansvaret för patienten.

Dokumentationen sker i datajournalsystemet Rätt spår och Epsilon.

Ditt arbete bygger på teamarbete med patienten i centrum, där handledning av omsorgspersonal samt fördelning och samordning av vårdarbetet är en stor del. Anhörigkontakter ingår som en självklar del i arbetet. Du kommer att få arbeta med allt från att förebygga ohälsa till att hantera akuta tillstånd.

Samtliga verksamheter ligger beläget ute på landet.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du en vidareutbildning inom distrikts-, äldre- eller psykiatrisk vård är det meriterande.

I rollen som sjuksköterska krävs det att du både kan arbeta självständigt, men också vara en lagspelare. I uppdraget ingår att handleda omsorgspersonal, det är därför viktigt att du har en god pedagogisk förmåga, är lyhörd och finns tillgänglig för omsorgspersonalen. Som person är du strukturerad och kan prioritera ditt arbete. Självklart har du ett gott bemötande och är trygg i din yrkesroll.

Personliga egenskaper: Du har ett genuint intresse av att arbeta med personen i fokus.

Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Lön: Enligt överenskommelse.

2pOgOgXmmoB5LfQ0Glop