Sjuksköterska sökes till Hanveden, Norlandia Äldreomsorg

Publicerad 27 februari 2024
📍
Stockholm, Haninge
🗓
Sista dag att söka: 15 augusti 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg tillsammans med oss? Är du sjuksköterska och har ett stort engagemang och en vilja att bidra till att våra boende får en kvalitativ vård och omsorg? Då är du vår nya kollega!Vad innebär jobbet som sjuksköterska på Norlandia Äldreomsorg?

En sjuksköterska på Norlandia Äldreomsorg är en värdefull nyckelperson och vi söker dig som är skicklig i din yrkesroll och som tycker om att möta människor i olika situationer. Tillsammans i teamet med omvårdnadsuppgifter, rehab och chef samverkar vi kring den boende för att ge ett gott liv varje dag.

Den legitimerade sjuksköterskans specifika kompetens är omvårdnad. Det omfattar både det vetenskapliga kunskapsområdet och det patientnära arbetet grundat i en humanistisk människosyn. Du ansvarar för att våra boendes behov av hälso- och sjukvård tillgodoses.

Som sjuksköterska ansvarar du för och leder omvårdnadsarbetet. Detta innebär att självständigt, i teamsamverkan och i partnerskap med den boende och dennes närstående ansvara för bedömning, diagnostik, planering, genomförande och utvärdering av omvårdnaden. En viktig uppgift är också att handleda, stödja och utbilda övrig omvårdnadspersonal och vara ett gott föredöme för dina kollegor.

Du arbetar med omtanke i allt du gör med stort eget ansvar och har förmågan att prioritera och leda andra även vid förändrade omständigheter. Flexibilitet och kollegialt samarbete är av stor vikt i uppdraget.

Om Hanvedens äldreboende
Hanvedens vård- och omsorgsboende är ett modern boende som öppnade 2016 med 54 platser fördelade på 6 avdelningar. 3 avdelningar är inriktning somatik och 3 avdelningar är med inriktning demenssjukdomar. Omvårdnadsansvaret är fördelat planvis för sjuksköterskorna. Vi arbetar i team kring kunden. Teamet består av kund, kontaktman, närstående, sjuksköterska samt paramedicin.

För mer information om vårt äldreboende besök www.norlandia.se/hanveden

Vi erbjuder dig:

- Kompetensutveckling

- Rabatter och erbjudande på våra hotell och stuganläggningar samt rabatt på Norwegianflyg

- Systematiskt arbete för att nå den bästa arbetsmiljön där vi tillsammans skapar en trivsam arbetsplats med stor arbetsglädje

- Kollektivavtal via arbetsgivarorganisationen Almega Bransch F vilket även omfattar pensionsavsättning och försäkring

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som vill göra skillnad och vill bidra till att skapa ett Gott Liv - Varje dag för våra boende. Du ska trivas med att samarbeta med andra samt ha en förmåga att anpassa din kommunikation utifrån mottagaren. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och delar vår värdegrund.

- Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska

- Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som sjuksköterska inom äldreomsorg

- Du behöver ha god kunskap om hälso- och sjukvårdens regelverk

- Du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift

- Vi ser gärna att du har kunskap att dokumentera utifrån ICF och KVÅ (internationella och nationella klassifikationer och kodverk)

- Vi vill att du har god kännedom om de nationella kvalitetsregister som är aktuella för verksamheterna

- Körkort krävs i en del anställningar

Om Norlandia Äldreomsorg
Vi är ett familjeägt företag med mer än 15 års erfarenhet av äldreomsorg. Vi erbjuder spännande arbetsplatser från Boden i norr till Malmö i söder. I dagsläget driver vi ett 50-tal äldreboenden med huvudkontor i Stockholm och ett ekonomi- och lönekontor i Skene. Våra ledord Gott liv - varje dag innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus.

Övrig information
Anställningsform:Timvikariat

Omfattning: Vid behovs anställning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2021-05-31

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef: Jane Lundvall

Telefonnummer 010 130 31 07

E-postadress jane.lundvall@norlandia.comVarmt välkommen med din ansökan!

3cvv6eXkimbNgUAJWNws