Sjuksköterska, sommarvikarie 2024, Solliden, Norlandia Äldreomsorg.

Publicerad 22 januari 2024
📍
Skåne, Malmö
🗓
Sista dag att söka: 10 juli 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi på Norlandia Äldreomsorg söker dig som är sjuksköterska och som vill jobba heltid/deltid under hela eller delar av sommaren på Sollidens äldreboende i Arlöv. Är du snart färdigutbildad sjuksköterska, pensionerad sjuksköterska och - Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Vem söker vi?

Vi söker dig med stort hjärta och en vilja att göra skillnad. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med människor och har stark känsla för service. Samt att du har lätt att samarbeta med andra och har en god förmåga att anpassa din kommunikation utifrån mottagaren. Som sjuksköterska inom äldreomsorgen får du möjlighet att ta stort eget ansvar vilket kräver både yrkesskicklighet, prioriteringsförmåga och flexibilitet.

- Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

- Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som sjuksköterska alternativt som undersköterska inom äldreomsorgen.

- Det är krav på goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

- Vi ser gärna att du har god datorvana och systemkunskap.Vad innebär jobbet som sjuksköterska på Norlandia Äldreomsorg?

Som sjuksköterska inom Norlandia Äldreomsorg är du en värdefull nyckelperson och ansvarar för att våra boendes behov av hälso- och sjukvård tillgodoses. En viktig del i arbetet är också att stödja, handleda och utbilda övrig omvårdnadspersonal. Likaså att finnas som stöd för våra närstående.Övrigt meriterande

- Erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad och flexibel person som trivs med att samarbeta med andra samt har en förmåga att anpassa din kommunikation utifrån mottagaren. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och delar vår värdegrund CARE. ( www.norlandia.se (http://www.norlandia.se/)).

Kvalifikationer

Att arbeta som sjuksköterska hos oss innebär självständigt arbete där du dagligen fattar egna beslut utifrån egna initiativ och planering. Du är spindeln i nätet och därför en viktig del i teamet av omvårdnadspersonal, fysioterapeut och arbetsterapeut eftersom du genom dina insatser ansvarar för att de boende får den individuella omvårdnaden de behöver.Verksamhetsbeskrivning

Norlandia Care vård och omsorgsboende, Solliden, ligger i Arlöv och är ett boende för personer med demenssjukdom. Solliden är naturskönt beläget och omgärdas av parkmiljö och hästhagar. Det finns vandringsstråk, vackra uteplatser och inglasade balkonger vilket gör att de boende kan njuta av naturen varje dag. Idag erbjuder Solliden 97 boendeplatser fördelat på sju enheter, allt från gruppboende demens till korttidsboende.

Vårt ISO-certifierade kvalitetsledningssystem utgör navet i våra verksamheter och säkerställer att våra vård- och omsorgstjänster följer aktuell lagstiftning, riktlinjer, råd och rekommendationer. Vårt ledord ”gott liv - varje dag” innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus.

Om Norlandia

Norlandia erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom äldreomsorg, förskolor och patienthotell. Vår mångåriga erfarenhet av pedagogik och lärande, hotellservice och restaurangverksamhet, vård och omsorg är en unik plattform i vårt dagliga arbete med att skapa dagens och framtidens tjänster.

Övrig information

Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Dag - tid måndag till fredag. Heltid, deltid eller timanställning. I tjänsten ingår beredskap utifrån verksamhetens planerade behov.

Tillträde: Juni, juli och augusti 2024

Varmt Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Utdrag ur belastningsregister kommer att begäras. Ser gärna att referenser är vidtalade. Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2024-02-22

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Telefonnummer: 072-214 10 74

E-postadress: marina.lorden@norlandia.comVarmt välkommen med din ansökan.

jzlQMN9kbAjxiyZTTufP