Sjuksköterska, sommarvikarie 2024, Stora Rospiggen, Norlandia Äldreomsorg

Publicerad 30 januari 2024
📍
Stockholm, Norrtälje
🗓
Sista dag att söka: 18 juli 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi på Norlandia Äldreomsorg söker dig som är sjuksköterska och som vill jobba heltid/deltid under hela eller delar av sommaren på Stora Rospiggen äldreboende i Norrtälje. Vill du bli en del av vårt team i sommar? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!Vad innebär jobbet som sjuksköterska på Norlandia Äldreomsorg?

Som sjuksköterska inom Norlandia Äldreomsorg är du en värdefull nyckelperson och ansvarar för att våra boendes behov av hälso- och sjukvård tillgodoses. En viktig del i arbetet är också att stödja, handleda och utbilda övrig omvårdnadspersonal och vara ett gott föredöme för dina kollegor.

Du arbetar med omtanke i allt du gör med stort eget ansvar och har förmågan att prioritera och leda andra även vid förändrade omständigheter. Flexibilitet och kollegialt samarbete är av stor vikt i uppdraget.Om Stora Rospiggen äldreboende

Stora Rospiggen ligger centralt i Norrtälje i en nyproducerad fastighet med stora utrymmen och fina lokaler! Vi har 80 boendeplatser uppdelat på 4 våningar och 2 avdelningar med 10 platser vardera. Hos oss erbjuds en levande miljö där barn och äldre träffas på ett naturligt sätt! Ett nytt, roligt sätt att arbeta på i äldreomsorgen!

Vem söker vi?

Vi söker dig med stort hjärta och en vilja att göra skillnad. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med människor och har stark känsla för service. Samt att du har lätt att samarbeta med andra och har en god förmåga att anpassa din kommunikation utifrån mottagaren. Som sjuksköterska inom äldreomsorgen får du möjlighet att ta stort eget ansvar vilket kräver både yrkesskicklighet, prioriteringsförmåga och flexibilitet.

- Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

- Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet som sjuksköterska inom äldreomsorgen.

- Det är krav på goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

- Vi ser gärna att du har god datorvana och systemkunskap.

Övrig information

Anställningsform: Sommarvikariat

Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning

Tillträde: Juni, juli och augusti 2024

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2024-04-30

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Telefonnummer: 010- 761 33 70

E-postadress: malin.herlin@norlandia.comVarmt välkommen med din ansökan!

MbFFikZLKn3LXaM2aXs9