Sjuksköterska, tandläkare, läkare Sökes till Skönhetsklinik

Publicerad 7 januari 2024
📍
Stockholm, Sundbyberg
🗓
Sista dag att söka: 30 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Nu söker vi på Beauty Elite 2 sjuksköterskor/tandläkare eller läkare till vår klinik i Sundbyberg/Stockholm.

Har du erfarenhet av injektioner finns möjlighet för start omgående , däremot måste du kunna injicera alla områden i ansiktet, behöver du komplettera med utbildningar? Tveka inte att skicka ansökan , men skriv noggrant in vilka områden du behärskar idag. Vi kräver även kunskap om injektioner med hyalase.

Är du läkare kan du även få möjlighet att bli klinikansvarig, detta kommer att diskuteras under eventuell anställning.

Arbetsuppgifter består i att ge rådgivning,konsultering och behandling kring Botox och fillers samt produktförsäljning. För dig blir arbetet främst injektioner och en del behandlingar inom kroppsskulptering med diverse maskiner. Blir detta aktuellt utbildar vi dig på plats.

Vi söker dig med social kompetens samt brinner för kundbemötande och estetik. Hos oss värdesätter vi bemötandet som våra kunder får och vi är väldigt måna om deras upplevelse hos oss.

Det är viktigt att du pratar god svenska, har tålamod och kan informera om behandlingarna på ett professionellt sätt samt kan bemöta kunderna med hög social kompetens. Därför är det också viktigt att du har rätt bakgrund samt kunskap om det du utför.

Vi har som krav att alla som arbetar med injektionsbehandlingar hos oss är legitimerad sjuksköterska, tandläkare eller läkare och innehar certifikat inom alla behandlingsområden, enligt lagen skall du som arbetar med injektionsbehandlingar erha kompetens som stärker ditt arbete, det räcker alltså inte med att endast ha en legitimation utan du måste även ha kunskap och utbildning inom estetiska injektioner samt risker.

Vi söker dig som kan arbeta 1-2 dag, kväll samt helg eller 50-100 %. Schema skräddarsys efter behov och möjlighet.

När du skickar in din ansökan MÅSTE du skriva om du har erfarenhet av estetiska injektioner,vilka områden du behärskar och antal år/behandlingar av erfarenhet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Maila ditt CV och personligt brev med foto!

#jobbjustnu

qHuBDCyttaOpcuNsouOj