Sjuksköterska Tärnabyområdet

Publicerad 18 mars 2024
📍
Västerbotten, Storuman
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Storumans kommun är en till ytan stor kommun i Södra Lappland. Här bor cirka 6 000 personer, drygt hälften av dessa i tätortsområdena Storuman/Stensele och Tärnaby/Hemavan. För den som tycker om att leva aktivt och nära naturen finns ett fantastiskt utbud, sommar som vinter. Tänk dig att glida fram i ett välpreparerat skidspår i det magiska vinterljuset, en spegelblank fjällsjö en sommarkväll när solen aldrig vill gå ned, en myr i en glänta i skogen som lyser som guld av alla mogna hjortron eller en nykokt kopp kaffe i en solgrop i april. Allt detta och mer är upplevelser som finns tillgängliga i vår närmiljö. Vår kommun är inte bara ett ställe att bo på, utan en plats där du kan leva ett härligt liv. Storumans kommun är en samisk förvaltningskommun och vi värderar kunskaper i samiska språket och kulturen.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt framtida jobb: Som sjuksköterska jobbar du på något av våra vård- och omsorgsboenden eller inom hemsjukvården. Ett arbete som ger dig möjlighet att möta många olika patienter, där du är experten som möter deras behov i form av bedömningar, planering, utföranden och uppföljning av deras hälso- och sjukvårdsinsatser.

Det är ett självständigt arbete där du i stor utsträckning organiserar, prioriterar och planerar ditt dagliga arbete. Samtidigt samarbetar du nära dina kollegor från andra yrkeskategorier med och kring patienter. Andra arbetsuppgifter som omfattar dina dagar kan röra sig om handledning, utbildning och information till vårdtagare, närstående och övrig vårdpersonal. Är du ny i din yrkesroll? Självklart erbjuder vi dig stöd och handledning från våra erfarna kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vem är vår efterlängtade kollega? Vi välkomnar både dig som är legitimerad sjuksköterska och du som ska avsluta dina studier och ta emot din legitimation under året. Vi är ett glatt gäng som hjälper varandra, tycker om varandra och gärna tar en kopp kaffe tillsammans på rasten. Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning på heltid eller en tidsbegränsad, beroende på individuella önskemål.

Att ha tidigare erfarenhet från kommunalt arbete är definitivt en fördel, men vi är öppna för att välkomna fräscha perspektiv och nya idéer, så detta är inte ett absolut krav. Däremot behöver du ha ett körkort, då det kan krävas för att utföra vissa uppgifter. Du behöver också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, samt ha goda datorkunskaper.

ÖVRIGT
Kommunen har valt medier för denna rekrytering och undanber sig därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare i rekryteringstjänster.

Wztz7j6KAsrbNgABdFlP