Sjuksköterska till ASIH Lidingö

Publicerad 21 februari 2024
📍
Stockholm, Lidingö
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om Aleris Närsjukvård

Aleris Närsjukvård AB bedriver ASIH, sluten palliativ vård, Rehab Station, närakuter och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar ansvarsfullt, enkelt och innovativt.

Vi är en del av Aleris Sverige AB som är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Aleriskoncernen i Skandinavien har ca 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning och uppmuntrar till att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande vaccination av covid-19 vid anställning i vårdnära arbete.

Läs mer på: www.aleris.se

Vill du arbeta i ett sammansvetsat team där patientens bästa står i centrum? Vill du ha tryggheten med kollegor runt dig men samtidigt uppskattar att arbeta självständigt? Då kan det här jobbet vara något för dig! Vi söker sjuksköterska till ASIH Lidingö.

Om arbetet

Vi vårdar patienterna i deras eget hem. Patienterna är i behov av vårdinsatser som annars måste ges inom slutenvården. Vårt mål är att skapa förutsättningar för en så god livskvalitet som möjligt, oavsett var patienten vårdas. Det omfattar bland annat att vi utifrån patientens egna önskemål och genom hög tillgänglighet dygnet runt, tillhandahåller bästa möjliga symtomkontroll och lindring.

Som sjuksköterska inom ASIH får du möjlighet att ge en personlig och kvalitativ vård till patienterna. Ingen dag är den andra lik, och variationen i arbetet och mötet med olika människor är väldigt givande. Genom vårt multiprofessionella team vill vi skapa bästa möjliga förutsättningar för trygg, säker och god vård i hemmet. Vi strävar efter hög kontinuitet. Alla i teamet har ett nära samarbete med varandra för att tillgodose patienternas behov på bästa möjliga sätt.

Hos oss finner du stor trygghet i kompetenta och hjälpsamma kollegor och du har samtidigt stor frihet att själv planera ditt arbete. Här får du chansen att ta hand om en patient i taget och få naturliga pauser i bilen.

Varför arbeta hos oss?

Våra verksamhet präglas av ständiga förbättringar och vi värnar om att vi ska må bra på arbetet. Hos oss blir du en del av ett inkluderande team där vi samarbetar för att nå gemensamma mål. Vi har roligt tillsammans och en fin gemenskap.

Vad erbjuder vi

• anpassad introduktion
• företagskultur där medarbetarskap och nya idéer uppmuntras
• god arbetsmiljö med fokus på att rätt förutsättningar finns och ett närvarande ledarskap
• friskvårdsbidrag och fredagsfrukost

Vi söker dig som

• är legitimerad sjuksköterska, distriktssköterska gärna med tidigare erfarenhet av palliativ vård
• arbetar evidensbaserat och är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först
• är flexibel och öppen för nya utmaningar
• uppskattar att arbeta i multiprofessionella team
• har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• kunskaper inom Take Care, är meriterande
• B körkort är ett krav

Vi utgår från fina lokaler i Lidingö, vi dokumenterar i Take Care och besöksregistrerar i Epsilon.

Anställningsvillkor

• Vid behov, allmän visstidsanställning
• Tillträde efter överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Sista ansökningsdag är 2024-03-24 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

ASIH Lidingö, enhetschef Johan Lidemark, 070-5816822 eller johan.lidemark@aleris.se

Hoppas att vi hörs!

UB0phenGVpIzggEyvszD