region västerbotten logo

Sjuksköterska till Barn- och ungdomspsykiatrin, Lycksele

Publicerad 20 mars 2024
📍
Västerbotten, Lycksele
🗓
Sista dag att söka: 17 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Barn- och ungdomspsykiatrin är en länsklinik med mottagningsenheter i Umeå, Lycksele och Skellefteå. I länskliniken ingår även BUP vårdavdelning som finns i Umeå. På BUP arbetar vi i tvärprofessionella team och arbetet sker i nära samarbete med patientens familj och övriga nätverk. Nu söker vi en sjuksköterska till vår mottagning i Lycksele!

Den senaste tiden har vi, precis som många andra, fått ställa om och lära oss att jobba i nya former. Nu räknar vi med att behålla de goda arbetssätt som utvecklats under pandemin. Det gäller bland annat de icke-fysiska mötena och olika former av gränsöverskridande arbetssätt. Idag finns goda möjligheter till ett flexibelt arbete vad gäller distansjobb, digitala lösningar och anpassningar. Vi tror på att hitta en bra balans där varje medarbetare får bästa förutsättningar för att utvecklas och lyckas i sin roll.

På BUP i Lycksele finns en trevlig arbetsgrupp som värdesätter god arbetsmiljö och vikten av att fika tillsammans när vi kan. Vi jobbar tätt ihop, vi trivs och är stolta över det vi gör. Spana in vårt Instagramkonto: bup_vasterbotten https://www.instagram.com/bup_vasterbotten/

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska hos oss bidrar du med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga.

I ditt arbete möter du barn och ungdomar upp till 18 år som kräver specialiserad barnpsykiatrisk behandling. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för uppföljning av bland annat CS och SSRI och annan farmakologisk behandling. Med patienten och dennes familj i centrum ges vården i nära samarbete med andra yrkeskategorier. Även arbetsuppgifter inom bedömning och behandling kan vara aktuella beroende på tidigare erfarenhet och utbildning. Din introduktion anpassas efter dina tidigare kunskaper och erfarenheter. Hos oss erbjuds du handledning och kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov.

Resor till Skellefteå och Umeå kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av arbete med barn och unga och/eller inom psykiatrin är meriterande men inget krav.

Vi tror att du är en närvarande och varm person som med expertkunskap och omsorg ser både individen och dess närstående. Ditt helhetsfokus hjälper dig att kartlägga och påverka de faktorer som inverkar på patientens hälsa och mående. Du bidrar till en helhetssyn som gör vårdprocessen bättre och tryggare. Du skapar och bygger goda relationer, tar ansvar över din uppgift och har förmåga att arbeta självständigt.

ÖVRIGT
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Till följd av lagen om lämplighetskontroll skall utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

nyrBzxKblAq7mTW4ndS9