Sjuksköterska till Neonatalen på BB St Göran

Publicerad 7 mars 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 24 augusti 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Capio S:t
Görans Sjukhus

På Capio S:t
Görans sjukhus arbetar du i händelsernas centrum, på ett ”lagom” stort sjukhus
med stark vi-känsla, cirka 2 500 stolta medarbetare och nöjda patienter. Vi är
ett sjukhus med hög kvalitet, väl fungerande organisation med korta
beslutsvägar och chefer som är närvarande i vardagen. Vi vill alltid utvecklas,
ge en bättre och effektivare vård till patienterna men också ta hand om dig, ta
tillvara dina idéer, din kompetens och hjälpa dig att utvecklas.

Om oss

BB S:t Görans vision utgår från att vara en pålitlig, närvarande och nytänkande partner som skapar säker vård och trygga familjer. På Capio S:t Göran är vi nyfikna, modiga och hängivna medarbetare som skapar tillhörighet och tillsammans strävar efter att bry oss om - våra patienter, familjer och varandra. Förlossningskliniken på St Görans sjukhus, som ligger centralt på Kungsholmen i Stockholm, kommer stegvis att öka kapacitet från 2600 födslar år 2023 till 4 000 förlossningar per år våren 2025. På BB S:t Göran tar vi emot födande från graviditetsvecka 37+0.

Din roll

Som sjuksköterska på BB St Göran På BB S:t Göran arbetar du prestigelöst i team över professionsgränserna där alla yrkeskategorier ingår. Du som neonatal sjuksköterska kommer att arbeta med alla delar som rör att vårda de nyfödda barnen. Vi tar hand om alla nyfödda som kräver neonatalvård och stabiliserar barnen som behöver högintensiv vård/respiratorvård innan transport. Här vårdas barnen enligt vår vårdfilosofi med nollseparation tillsammans med sina föräldrar vilket ger samvård i alla situationer.

Vi erbjuder dig

En modern arbetsplats där familjen och teamarbetet står i centrum. Våra rum är inredda så att de skapar en trygg, hemliknande känsla för familjen. Avdelningens färgval är behagliga och mjuka och rummen är anpassade efter familjernas behov och möjliggör en god arbetsmiljö för dig som medarbetare. Vi är i ständig utveckling och vill vara i framkant i av framtidens förlossnings och neonatalvård. Hos oss ingår du i en platt organisation där du har möjlighet att påverka och aktivt bidra med förbättringsförslag. Vi är en liten organisation med ett närvarande ledarskap. Vi erbjuder återkommande kompetensutveckling under året. På BB St Göran har vi poängmodellen som erbjuder förmånlig ersättning för obekväm arbetstid. Vi har även friskvårdsbidrag samt tillgång till förmånsportalen Benify. BB St Göran är en inkluderande arbetsplats där du som medarbetare ska känna psykologisk trygghet och där vi lära av varandra.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som har erfarenhet av att arbeta med nyfödda barn. Det är starkt meriterande om du även är specialistsjuksköterska.

Du är nyfiken, flexibel och engagerad och har en hög samarbetsförmåga.

Ansökan
Vi går igenom urval och intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerat: 20240307

Sista ansökningsdag: 20240407

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

PAAR7qLYICMBTUxlpVmj