Sjuksköterska till nystartad kväll- och helgorganisation

Publicerad 14 mars 2024
📍
Skåne, Kristianstad
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 86 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.

Vill du vara med och forma framtidens vård i Kristianstad? Vi söker engagerade sjuksköterskor för vår nystartade kvälls- och helgorganisation inom hemsjukvården.

Vad vi erbjuder:
• En unik möjlighet att vara med från starten av en spännande organisation
• Utvecklingsmöjligheter och kontinuerlig kompetensutveckling
• Ett stöttande och engagerat team

Sök redan idag och vara med och göra skillnad i Kristianstads vårdlandskap!

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som sjuksköterska i vår nystartade kvälls- och helgorganisation inom hemsjukvården i Kristianstad kommer du att inneha en nyckelposition för att säkerställa en holistisk och individanpassad vård för våra patienter. Ditt arbete kommer att präglas av en kombination av självständigt ansvarstagande och nära samarbete inom tvärprofessionella team, där din kompetens och engagemang spelar en central roll.

Personcentrerad vård: Du kommer att vara den primära kontakten för patienterna och deras anhöriga under jourtid. Genom att agera förtroendefullt och förstå patienternas unika behov kommer du att kunna leverera personcentrerad vård av högsta kvalitet.

Samarbete: I din roll som sjuksköterska har du en arbetsledande position där du genom omvårdnadspersonal säkerställer en god omvårdnad för våra patienter. Genom att dela kunskap och erfarenheter skapar vi en dynamisk arbetsmiljö som främjar gemensamt lärande och kontinuerlig förbättring.

Ansvar för omvårdnadsåtgärder: Dina arbetsuppgifter kommer att vara mångfacetterade och inkludera allt från sårbehandling, injektioner och omläggning av centrala infarter. Du kommer även att hantera läkemedel och göra bedömningar vid förändrat hälsotillstånd, vilket kräver noggrannhet, kompetens och professionellt omdöme.

Varierande arbetsuppgifter inkluderar:
• Provtagning
• Såromläggning
• Omläggning av centrala infarter
• Injektioner
• Hantering av läkemedel
• Bedömningar vid förändrat hälsotillstånd
• Möte med palliativa patienter

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som
• Är passionerad om att ge högkvalitativ vård
• Trivs med varierande arbetsuppgifter
• Är flexibel och vill vara med och skapa en positiv vårdmiljö

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska inom kommunal verksamhet.

Du har vana av IT-baserade journalsystem och vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du även har erfarenhet av Lifecare dokumentationssystem. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Din personlighet är viktig för oss och vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och har ansvarskänsla. Du har förmågan att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Din förmåga att delegera och fatta tydliga beslut kommer väl till pass i arbetet liksom din goda initiativförmåga.

ÖVRIGT
Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer som har behov av funktionsstöd samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är funktionsindelad i fyra verksamhetsområden: stöd i ordinärt boende, stöd i vård- och omsorgsboende, hälso- och sjukvård samt funktionsstöd. I förvaltningen finns också myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne.

I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid.

Har du skyddade personuppgifter skickar du in din ansökan via post märkt med titel och referensnummer alternativt lämna din ansökan på Rådhus Skåne. Har du frågor kan nå oss via växeln 044-13 50 00.

Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.

Aqy2CFsrTlxohNcx3syE