Sjuksköterska till ortopedavdelningen, akuta sektionen

Publicerad 6 mars 2024
📍
Jämtland Härjedalen, Östersund
🗓
Sista dag att söka: 21 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Nu söker vi dig som inte är rädd för att tänka nytt och som gillar ett strukturerat omhändertagande där vårt fokus är att stödja patienten i att nå sitt mål med behandlingen.

Östersunds sjukhus är det enda sjukhuset i Region Jämtland Härjedalen och ortopedavdelningen tar emot och vårdar patienter med skador/sjukdomar i rörelseapparaten (skelett, leder och muskulatur). Som ensam ortopedavdelning i regionen ställer det höga krav på oss vad gäller kompetens och resurser. Vi arbetar tillsammans för att utveckla regionens hälso- och sjukvård. Vi anpassar din inskolning efter dina tidigare erfarenheter så du kan stå för stabilitet och förmedla trygghet till patienter och dina kollegor.

Avdelningen har tre sektioner, en akut, en elektiv (planerad) och en geriatrisk. Vi rekryterar nu till samtliga sektioner och du har möjlighet att uttrycka inom vilken sektion du helst skulle arbeta. Du kommer skolas in på samtliga sektioner men har en hemhörighet inom en av dem. Vi arbetar i tvärprofessionella tema som består av sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, läkare, medicinska sekreterare och den viktigaste teammedlemmen, patienten!

Utöver våra tvärprofessionella team har vi även stödfunktioner i form av en apotekare, ledningssjuksköterska, vårdplaneringssköterska, bemanningsassistent och vårdnära service.

Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i en region som erbjuder både aktivitet och avkoppling med närhet till natur och fjäll. Vi har en positiv patientgrupp och ser snabbt resultat av vårt arbete.

Funderar du på att ta steget att flytta hit kan vi hjälpa dig med bostad.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Leda personcentrerad omvårdnad med fokus på patientens delaktighet, du ansvara för en säker omvårdnad på ditt arbetspass.

Här arbetar ni också för att stärka patientens egen förmåga, genom standardiserade vårdplaner som anpassas för patientens individuella behov, detta för att bidra med effektivitet i vårdkedjan. Tillsammans med övriga medlemmar i teamet driver du utvecklingen framåt och säkerställer omvårdnadskvalitén i det dagliga arbetet.

Vi vill att du precis som vi värdesätter ett arbete som utmärks av det egna ansvaret, delaktighet och ett gott samarbete mellan kollegor och närmaste chef. Vår avdelning präglas av ett varmt samt positivt klimat med god stämning, där alla tillsammans arbetar för en bra arbetsmiljö och en god och säker vård med patienten i centrum.

Arbetet är varierat, stimulerande, lärorikt med möjlighet till utbildning och lärande i arbetet.

Leda omvårdnadsarbetet på ditt arbetspass.

Delta i ständiga förbättringar.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska

Du tilltalas av ett varierat arbetstempo. Gillar att arbeta i tvärprofessionella team och inspirerar andra med din kunskap och erfarenhet.

Du förenar självständigt arbete med en mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Intresse för ortopedisk omvårdnad. Vi ser det som meriterande med vidareutbildning inom ortopedisk omvårdnad och/eller erfarenhet från opererande verksamhet.

Tjänsten innebär rotationsarbete dag/kväll det finns också möjlighet att jobba treskift alternativt enbart natt. Arbetet förläggs i dagsläget med 2 av 5 helger.

ÖVRIGT
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

PLr8rPFqIPCTEXvwx6iU