Sjuksköterska till Väsby Psykiatriska mottagning 2

Publicerad 12 mars 2024
📍
Stockholm, Upplands Väsby
🗓
Sista dag att söka: 12 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Beskrivning

Värnar du sjuksköterska om vården för personer inom psykos och autismspektrum med samsjuklighet? Då kan vi erbjuda dig ett meningsfullt arbete där du arbetar måndag till fredag! Vi vill ge en hållbar vård för patienter med psykos, autism och ADHD samt för patienter med autism och annan psykiatrisk samsjuklighet/intellektuell funktionsnedsättning.

Du som sjuksköterska är mycket viktig i teamarbetet med våra läkare, psykologer och skötare

Psykiatriska mottagning 2 i Upplands Väsby är en öppenvårdsmottagning för patienter med psykos samt patienter med autism och samsjuklighet/funktionsnedsättning. I vårt arbetssätt ingår farmakologiska, anhöriginriktade och psykologiska behandlingsmetoder. Mottagningen samverkar med slutenvårdsavdelningarna vid Danderyds sjukhus, Sankt Görans sjukhus samt med Mobila akutenheten.

Vi ingår i Psykiatri Nordväst – en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) med ca 550 medarbetare med målsättning att ge patienterna en god, säker och jämlik vård.

Mottagningen arbetar i ljusa och rymliga lokaler nära Upplands Väsbys pendeltågsstation och centrum. Här arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer, en medicinskt ansvarig överläkare, överläkare och i perioder ST-läkare. Mottagningen har en kurator. Medicinska sekreterare bistår med övergripande administration. Vårt mål är att erbjuda kvalificerade behandlingar till våra patienter och samtidigt skapa en arbetsmiljö som känns trivsam och inspirerande för våra medarbetare. Kollegialitet, erfarenhetsutbyte, ett öppet klimat och kompetensutveckling är viktiga faktorer för våra sjuksköterskor, faktorer som vi arbetar aktivt med.

Arbetsuppgifter

En stor del av arbetsuppgifterna inom öppenvården för en sjuksköterska innebär läkemedelshantering, stödjande och uppföljande samtal, hembesök samt att vara fast vårdkontakt för ett antal patienter. Vidare är förväntningen att du förmedlar yrkesspecifik kunskap i teamarbetet med övriga personalkategorier. Undervisning och handledning av sjuksköterskestuderande förekommer.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av psykiatrisk öppenvård och/eller slutenvård. Meriterande är arbetslivserfarenhet inom neuropsykiatri och/eller specialistutbildning i psykiatri. Körkort B är önskvärt.

Dina personliga egenskaper:
Du har utvecklad förmågan att kunna möta människor med skiftande mående. Du trivs med att arbeta självständigt och strukturera din arbetsdag. Du förmedlar gärna din yrkesspecifika kunskap till övriga personalkategorier. Vi förutsätter ett kompetent kliniskt omdöme, ett professionellt förhållningsätt och samarbetsförmåga.

Villkor

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid 40 timmar per vecka med tjänstgöring måndag- fredag.

Övrig information:
Vi erbjuder generösa förmåner: flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag om 5000 kr och friskvårdstimme. Fri sjukvård, flertalet försäkringar och utökat antal semesterdagar för dig över 40 år.

Varmt välkommen med din ansökan!Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

TmSHaMjytn1KHYzOzaqK