Sjuksköterska tillsv Hagagården

Publicerad 1 februari 2024
📍
Skåne, Båstad
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Haga Göstorp Psykiatri AB utvecklar och driver psykiatriskt vårdboende där man erbjuder kunskap, kvalitet och engagemang inom psykiatrisk behandling, utredning och vård. Man tar emot personer som är i behov av speciellt bemötande samt omvårdnad i det dagliga livet.

Förutom att tillgodose vårdbehovet jobbar man med att bygga upp en vardagsstruktur som är väl anpassad till den enskildes behov och förmåga (IBIC-metoden). Målsättningen är att varje individ ska få hjälp att bli så mycket de kan bli och motiverade till en aktiv vardag. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har arbetslivserfarenhet från yrket och har en god förmåga att bedöma och fatta beslut i vårdsituationer. Vi ser gärna dig som en motiverad och engagerad person med stor intiativförmåga, öppen och rak, förändringsbenägen och har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Du sätter den boendes behov i centrum och kan skapa trygghet och kontinuitet i vården. Du har ett rehabiliterande synsätt, ett gott bemötande och skapar goda och trygga relationer. Du vågar pröva nytt och engagerar dig i verksamhetens utveckling. Du är samarbetsorienterad, kan samverka både internt och externt och bidrar aktivt till en god arbetsmiljö. Du har goda datakunskaper och är van vid att använda dig av datorn som verktyg och har god svenska i tal och skrift. Vi arbetar utifrån dokumentationssystemet idoc.

Ditt uppdrag är att ansvara för hälso- och sjukvårdsinsatser samt utföra medicinska bedömningar. Du ger rådgivning och handledning till omvårdnadspersonal och driver utvecklingsarbete och kvalitetssäkring. Du kommer ansvara för de medicinska insatserna samt patientsäkerhet. Rollen som sjuksköterska innebär att du har ett huvudansvar för våra boende.

Tjänsten är på 70-100%, dagtid mån-fre med möjlighet till kompenserad jourtid.

Vi arbetar i en trivsam miljö med en positiv anda. Vi strävar efter att alla ska känna glädje i sin arbetsvardag och det ska vara roligt att komma till sin arbetsplats.

R6Eeis4JV8VR96ZKfcHm