Sjuksköterska/Distriktssköterska Berga HC och Primärvårdsjouren Kalmar

Publicerad 19 mars 2024
📍
Kalmar, Kalmar
🗓
Sista dag att söka: 26 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Är du intresserad av att arbeta hos oss på Berga hälsocentral? Vi är ett glatt gäng som erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete där du får möjlighet att vara en del av den framtida utvecklingen i en spännande verksamhet.

Du kommer att vara en del av en välbemannad hälsocentral med god arbetsmiljö och arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra yrkeskategorier i teamet. Utöver arbetet på Berga hälsocentral kommer du också att arbeta del av tid på Primärvårdsjouren i Kalmar.

Som distriktssköterska/sjuksköterska på både hälsocentralen och primärvårdsjouren, arbetar du främst med telefonrådgivning samt mottagningsarbete. Du assisterar och ansvarar även för omhändertagande vid olika behandlingar, akut omhändertagande, provtagning samt sjukvårdsrådgivning per telefon; vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Vi arbetar för att skapa variation i arbetsuppgifterna. Primärvårdsjouren har hela södra länet som upptagningsområde. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssjuksköterska. Förutom utbildning ser vi gärna att du har erfarenhet i din yrkesroll och tidigare erfarenhet av primärvård. Meriterande är om du har utbildning inom astma-KOL.

Den vi söker är flexibel och positiv med ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och intresse för att medverka i verksamhetens utveckling är en förutsättning för att trivas hos oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Din framtida arbetsplats

Berga hälsocentral kännetecknas av engagemang, stort fokus på patientsäkerhet och en god arbetsmiljö. Hos oss vill vi att alla medarbetare ska känna att det är meningsfullt och utvecklande att gå till jobbet. Vi befinner oss i moderna lokaler där vi satsar på systematisk utveckling och förbättring för att ännu bättre kunna möta behovet bland våra patienter.

Primärvårdsjouren i Kalmar finns belägen i Stensö hälsocentrals lokaler på vardagskvällar kl. 16-22:30 och helgdagar 8-16:15 eller 15-22:30. På vardagskvällar arbetar vi i team med tjänstgörande jourläkare och en kollega som kan vara sjuksköterska eller undersköterska. Dagtid på helger finns även en extra sjuksköterska i teamet. 
Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen som erbjuder hälso- och sjukvård i hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Tillsammans är vi cirka 900 medarbetare som jobbar med att främja hälsa i alla möten.Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling.Vi är över 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Hos oss får du många förmåner och ett av Sveriges bästa kollektivavtal. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

7nRt5RVDcQMRyPcEogF9