Sjuksköterska/distriktssköterska till norra VC | Tiohundra

Publicerad 5 mars 2024
📍
Stockholm, Norrtälje
🗓
Sista dag att söka: 19 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vill du ha ett självständigt och varierat arbete? Vill du utvecklas både yrkesmässigt och personligt? Då är vi arbetsplatsen för dig! Här hos oss arbetar ett glatt, stabilt och tryggt gäng.

Det finns alltid någon att fråga som gärna delar med sig av sin kunskap.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta på vår lättakut, mottagning och telefonrådgivning. Om du har en specialistutbildning i tex diabetes eller astma/Kol finns det stora möjligheter till egen mottagning någon dag i veckan.
Hos oss finns diabetesmottagning, astma/kolmottagning, sömnmottagning och en Äldremottagning. Vi arbetar med förebyggande hälsoarbete och har livsstilssamtal, rökavvänjning och viktsamtal. Vi dokumenterar i TakeCare.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:

Mottagningsarbete
Lättakuten
Telefonrådgivning
Dokumentering
Om vårt erbjudande:

Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 5000 kr för år 2024. Du kan läsa mer om våra förmåner här.

Om dig

För den här tjänsten behöver du:

Vara legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska
Ha några år erfarenhet av professionen  

Det är meriterande om du också har:

Specialistutbildning i diabetes och eller astma/KOL 

Du är en god kommunikatör, har ett flexibelt förhållningssätt, är noggrann och vill arbeta med att hjälpa människor som är i behov av vård. Vi sätter stort värde i att du är trygg i din yrkesroll, ser mervärdet i gott samarbete och bidrar till en bra arbetsmiljö.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Om oss

Norrtälje norra vårdcentral har drygt 15.500 listade patienter och vi är ca 40 anställda. Vi finns i den vackra äldre sjukhusbyggnaden med närhet till sjukhusets mottagningar, röntgen och apotek.

Primärvården och sjukhuset ligger i samma organisation. Vårdcentralerna samverkar i kvalitets- och utvecklingsfrågor sinsemellan, gentemot sjukhuset och övriga verksamheter i Tiohundra. Tiohundra har i uppdrag att driva Akademisk vårdcentral (AVC). Syftet med AVC är att driva forskning, samarbeta över gränser och även bidra till attraktiviteten inom primärvården. Här pågår ständigt spännande projekt. Du når oss enkelt med direktbuss från både Stockholm och Uppsala.
Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb

S6vUYOne30VFTvg6wouJ