Sjuksköterska/ögonsjuksköterska

Publicerad 15 februari 2024
📍
Västerbotten, Umeå
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om Aleris Ögon Umeå

Aleris Ögon har öppnat upp en ny ögonklinik i Umeå. Vi söker nu sjuksköterska/ögonsjuksköterska som kan vara med och driva arbetet på vår ögonmottagning. Aleris drivs till största del på uppdrag av Regionerna. Vi välkomnar även försäkrings- och privatbetalande patienter. Vi har mottagningsverksamhet och genomför kataraktoperationer.

Vår klinik är modernt utrustad både tekniskt och materialmässigt för undersökningar och behandlingar inom respektive specialitet. Du kommer att bli en betydelsefull del i vårt team. Kliniken är belägen med stans bästa läge i centrala Umeå.
Vi som arbetar här brinner för relationer och älskar utmaningar – i alla dess former – vi är resultatdrivna men tummar aldrig på vår kvalitet.

Är det dig vi söker?

Spännande och varierande nyckelposition på vår ögonklinik där arbetsuppgifterna består i att förbereda inför läkarbesök, egen sköterskemottagning, förbereda inför kataraktoperation, instrumentera och assistera under kataraktoperationer.
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och som genom din professionalitet upprätthåller hög kvalitet i patientarbetet. Som legitimerad sjuksköterska/ögonsjuksköterska är du van att arbeta självständigt och vill engagera dig i verksamhetens utveckling och med dina kollegor, verka för en modern och effektiv vård.
Man arbetar i tätt samarbete med läkare och med övrig personal. Är du allmänsjuksköterska krävs tidigare erfarenhet från arbete på ögonmottagning.

Detta innebär att rollen kräver hög grad av förmåga att arbeta självständigt och samtidigt förstå vikten av ett gott samarbete med hela klinikens team. Dagarna är både roliga och kreativa och fokus är alltid på patientens helhetsupplevelse. Om du dessutom är driven, social, gillar utmaningar och variation, så passar du som person enormt bra med oss.
Du har goda kunskaper i det svenska språket och formulerar dig väl både i tal och skrift. Personlig lämplighet väger tungt i rekryteringen.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidare med provtjänstgöring 6 månader
• Tjänstgöringsgrad: Heltid/Deltid
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Vi på Aleris hoppas att du tycker det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mera om oss.
Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” och fylla i dina uppgifter.

Sista ansökningsdagen är 2024-05-31

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Maria Brandt via e-post maria.brandt@aleris.se eller 079-071 91 98.

Aleris Ögon ser fram emot din ansökan!

8RTUMXDtmoCN2MFNTf9V