västra götalandsregionen logo

Sjuksköterskeassistent till sommarvikariat 2024

Publicerad 6 februari 2024
📍
Västra Götaland, Skövde
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.Beskrivning

Studerar du termin 5 på sjuksköterskeprogrammet? Nu har du möjlighet att sommarjobba som sjuksköterskeassistent på Skaraborgs Sjukhus.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du får tillfälle att stärka dina kunskaper inför kommande yrke.

Som sjuksköterskeassistent hos oss blir du en viktig del i vårt team som arbetar för att våra patienter ska få en bra och säker vård. Under handledning av legitimerad sjuksköterska arbetar du i det direkta omvårdnadsarbetet och med specifika sjuksköterskeuppgifter. Du kan exempelvis få utföra ankomstsamtal för nya patienter, utskrivningssamtal, PVK-kontroll, venprovtagningar, samtal och omvårdnad av patienter samt behjälplig i omvårdnadsplanering.

Du har möjlighet att lämna önskemål om det finns någon verksamhet du är speciellt intresserad av. Vi försöker i största möjliga mån tillgodose dina önskemål. Om du vill veta mer om vilka verksamheter vi har, kan du läsa mer HÄR.

På sjukhuset pågår vården dygnet runt vilket innebär att du kan komma att arbeta dag, kväll, natt och helg. Sommarperioden pågår från juni till augusti, exakt start- och slutdatum för anställning kan variera.

Vi vill ge dig den bästa möjliga starten hos oss och erbjuder därför övergripande introduktionsutbildningar och arbetsplatsintroduktion, utifrån dina behov och erfarenheter.Kvalifikationer

För att vara aktuell krävs att du är har en pågående sjuksköterskeutbildning och är godkänd termin 5 senast i juni 2024 med erfarenhet som undersköterska, barnsköterska, skötare eller assistent omvårdnad.

Du värnar om att lyssna och kommunicera med patienter och närstående och arbetar utifrån ett patientfokuserat förhållningssätt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har en god samarbetsförmåga gentemot dina kollegor. Du har med fördel ett flexibelt förhållningssätt och tycker om förbättringsarbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Villkor

För att vara behörig måste du bifoga resultatintyg och registreringsintyg där det framgår vilken termin du går samt hur många poäng du hittills har.
 
Vid arbete inom barnmedicin eller psykiatri gör vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret, denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Rekrytering pågår löpande. Vi uppmuntrar dig att ansöka så snart som möjligt då vissa avdelningar börjar med introduktion tidig vår. Sista ansökningsdag är 2024-05-31.

Varmt välkommen!
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

U7Df4k7e0YYzqDWboxa9