Sjuksköterskestudent eller undersköterska till Hemsjukvården Sommaren 2024

Publicerad 22 januari 2024
📍
Västra Götaland, Orust
🗓
Sista dag att söka: 30 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Orust – den gröna och trygga ön där tanken är fri och drömmar får liv.

Vi satsar på utveckling och investerar i både välfärd och våra medarbetare.

Vi är stolta över att vår senaste medarbetarenkät visade att närmare 90% av våra medarbetare är stolta över att arbeta i Orust kommun.

Välkommen till oss!  

Om arbetsplatsen
Inom Sjuksköterskeenheten bedrivs hemsjukvård i Orust kommun där vi arbetar med och för patienter i ordinärt boende, på SÄBO (särskilt boende) och LSS boende. Vi arbetar i team kring patienterna tillsammans med sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, omvårdnadspersonal samt enhetschefer.

Arbetet på sjuksköterskeenheten gör stor skillnad och uppdraget innebär mycket samarbete och många kontakter vilket ställer krav på att du har lätt att kommunicera och har ett analytiskt tänkande. Inom arbetet ingår att förmedla din kunskap och att skapa goda kontakter.

Vi står inför spännande utmaningar att möta behov idag och framåt och vi arbetar aktivt med utvecklingsarbete. Din erfarenhet och kompetens är bidragande till vår gemensamma utveckling.

Vi söker undersköterskor och/eller sjuksköterskestudenter som avklarat minst termin 4 (det som i andra verksamheter benämns sjuksköterskeassistent) till Sjuksköterskeenheten på Orust under sommar 2024. 

På Sjuksköterskeenheten i Orust kommun arbetar legitimerade sjuksköterskor och distriktssköterskor. Vi arbetar med patienter i särskilda boenden, LSS boenden och ordinärt boende. Vi har ett tätt samarbete med arbetsterapeuter, fysioterapeuter, rehabassistenter och omvårdnadspersonal. 

Sjuksköterskeenhetens kontor är placerade i Svanesund, Henån och Ellös. 

Schemalagd arbetstid dagtid med stor möjlighet att välja arbetspass.

Dina arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta självständigt på uppdrag från sjuksköterskor och distriktssköterskor. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som venprover och såromläggningar samt delegerade uppgifter som sondmatning, kateterbyte med mera. Du kommer även att utföra vissa administrativa uppgifter. 

Dokumentation sker i Procapita. 

Om dig 
Du har gått undersköterskeutbildning eller är sjuksköterskestudent som avklarat minst 4 terminer. Flerårig erfarenhet av ovanstående uppgifter är meriterande.

Du behärskar det svenska språket och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du är flexibel som person och har lätt för att samarbeta, du ser möjligheter istället för hinder. Du ska vara ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Datorvana och körkort erfordras. 

I Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren. 

Övriga upplysningar:  
Arbetstid/varaktighet: Tidsbegränsat, sommar

Lön: Individuell lönesättning, timlön

Tillträdesdag: Löpande eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2024-06-30

Körkort:  B

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom vissa yrken i Orust kommun krävs utdrag ur belastningsregistret eller säkerhetsprövning. Det gäller alla som ska arbeta inom skolan, HR-, Ekonomienheten samt med direkt stöd till brukare inom sektor omsorg.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb:
Orust.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

vFtXTn2ElLeHSza0rqD1