Sjuksköterskestudenter för sommarvikariat

Publicerad 1 februari 2024
📍
Skåne, Helsingborg
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något. Om arbetsplatsen
På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3650 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Nu söker vi sjuksköterskestudenter som vill arbeta hos oss under sommaren. Tjänsterna finns på våra vårdboenden, i hemsjukvården samt i vår jourverksamhet.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
Som sjuksköterskeassistent arbetar du på uppdrag av sjuksköterska med att utföra HSL-åtgärder utifrån instruktion eller på delegation. Exempel på arbetsuppgifter kan vara provtagningar, injektioner och omläggningar, KAD-byte, spolning, periotionaldialys eller parenteral nutrition via PEG/knapp. Utöver detta kan du även komma att bistå med vissa administrativa arbetsuppgifter.

Hos oss arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt. Målet är att patienten ska känna trygghet och välbefinnande trots förekomst av sjukdom och du ska efter bästa förmåga förebygga ohälsa. Legitimerad personal står för alla bedömningar och finns tillgänglig för daglig handledning.

Arbetstiderna kan variera mellan arbetsplatserna. På vårdboende och i hemsjukvården arbetar du dagtid, medan jourverksamheten är kvällstid.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 250 kronor per arbetad månad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har studerat minst 4 terminer till sjuksköterska. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor och har förmågan att möta varje individ utifrån behov och önskemål.

Du är trygg i dig själv och bekväm med att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Då du i ditt uppdrag kommer att samverka med olika yrkesgrupper krävs det även att du har förmågan att skapa goda samarbeten. Vidare är det viktigt att du har ett rehabiliterande synsätt och är flexibel.

B-körkort är ett krav i hemsjukvården samt jourverksamheten. Du behöver också ha cykelvana vid arbete i hemsjukvården.

Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet.

Övrig information
Löpande urval sker. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Sista ansökningsdag: 2024-05-31

Anställningsform: Visstidsanställning, sommarvikariat

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum och varaktighet: Enligt överenskommelse

Antal tjänster: 6


Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.

Innan en anställning på vård- och omsorgsförvaltningen begär vi att du visar upp ett giltigt utdrag i oöppnat kuvert från polisens belastningsregister. Du kan redan nu beställa ett belastningsregister för att påskynda rekryteringsprocessen: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Innan anställning kommer vi göra en kontroll av medborgarskap. Du kommer vid intervjutillfället behöva uppvisa pass, nationellt ID-kort eller personbevis. Är du inte medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du även styrka ett giltigt arbetstillstånd eller att du är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd enligt Utlänningsförordningen 6 kap. §13a.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

doy3CQSFExUgK1vfFOMM