Sjuksköterskor för sommarjobb och extraarbete till Trosa kommun

Publicerad 22 januari 2024
📍
Sörmland, Trosa
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi söker nu sjuksköterskor som kan arbeta under sommaren och även sjuksköterskor som är intresserade av extra arbete vid behov under hela året. Som sjuksköterska inom hemsjukvården i den lilla skärgårdskommunen Trosa får du en varierad tillvaro med spännande möten i en vacker miljö. Då du träffar patienter med många olika sjukdomar och tillstånd får du god möjlighet till ständig utveckling.

Hav, skog och åkrar omger vår arbetsplats. När du tar dig mellan våra patienter på de tre orterna Trosa, Vagnhärad och Västerljung blir naturupplevelser och miljöombyte en del av din vardag. Du väljer om du vill ta dig runt i kommunen med tjänstebil eller tjänstecykel.

Hälso- och sjukvårdsenheten har tät kontakt med vårdcentralen i Trosa. Det är korta beslutsvägar, och du har även en geografisk närhet till såväl kollegor inom andra yrkesgrupper som patienter. Du blir en del av en enhet med stor arbetsglädje och fin sammanhållning. Här på hälso- och sjukvårdsenheten arbetar det i dagsläget 22 sjuksköterskor, sju arbetsterapeuter, sex fysioterapeuter och två undersköterskor. Vi hjälps åt både inom arbetslaget och mellan olika yrkesgrupper på andra enheter. Vi har en stor omsorg om varandra och ett arbetsklimat där allas åsikter och input uppskattas och uppmuntras. En vilja att fortsätta utvecklas och lära präglar verksamheten och att vi vågar testa nya vägar.

 

VAD INNEBÄR DITT UPPDRAG SOM SJUKSKÖTERSKA?
I Trosa kommun kan vi erbjuda ett självständigt och omväxlande arbete där du som sjuksköterska finns tillgänglig dygnet runt. Vi arbetar utifrån individens behov och då är flexibilitet en viktig pusselbit för att helheten ska fungera. Du kommer att utföra och ansvara för bedömningar, medicinering och omvårdnadsinsatser. Dokumentation i verksamhetssystemet Treserva ingår.

Vi söker vikarier som kan jobba dag, kväll och natt extra och under sommaren.

 

VEM SÖKER VI?
 Du som söker är/har:


• legitimerad sjuksköterska
• förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift
• god data- och dokumentationsvana
• b-körkort

 Du som person är duktig på att leda dig själv samtidigt som du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team och bidrar till en god stämning och laganda. Du är serviceinriktad, empatisk och har ett gott bemötande mot alla du möter.

Vi söker dig som delar vår värdegrund med individcentrerad omvårdnad och har stort intresse av att arbeta med äldrevård. Du visar respekt till kulturella och religiösa skillnader. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

VAD ERBJUDER VI?
I Trosa kommun får du möjlighet att växa och lära dig mer. Vi har regelbundna internutbildningar och på vårt kliniska träningscentrum (KTC) där den högteknologiska vårddockan Anne är vår trogna patient. Vi vill alltid bli bättre och arbetar därför med att utveckla vår verksamhet. För att underlätta arbetet och våra brukares vardag använder vi oss också av olika tekniska och digitala lösningar.


• introduktion med erfarna handledare
• kompetenshöjande utbildningar
• förmånen att arbeta med fantastiska kollegor
• välfärdsteknologi som en naturlig del av jobbet
• mängder av vardagsmotion!

 

REGISTERUTDRAG

Den som erbjuds tjänst inom Vård- och omsorgskontoret i Trosa kommun ska visa upp utdrag ur sitt belastningsregister. Ett sådant utdrag behöver beställas av personen själv, via följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Det är viktigt att valet ”HVB hem” görs vid beställning av utdraget för att alla eventuella brott ska komma med i utdraget.

 

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN
Anställningsform: Tidsbegränsad

Omfattning: Deltid

Tillträde:Enligt överenskommelse

 

ÖVRIGT
Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju redan innan sista ansökningsdatum gått ut.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Varmt välkommen med din ansökan till Trosa kommun!

GhF9iByA7PBQrcrtgv10