Sjuksköterskor för sommarvikariat

Publicerad 8 mars 2024
📍
Dalarna, Orsa
🗓
Sista dag att söka: 19 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. Här finns vildmark runt knuten och kulturen i centrum. I Orsa gör vi saker tillsammans på ett enkelt sätt med nära samverkan och korta beslutsvägar. I Orsa skapar vi med människor, inte för, här finns livskvalitet och vi gör saker möjliga. I Orsa finns gemenskap, mod och skaparkraft.


 
Vill du vara en nyckelperson i vårt omsorgsarbete?
Det är viktigt för oss att kommunens vård ska utformas och genomföras tillsammans med patienten för ett hälsosamt åldrande.

Vi arbetar aktivt med respekt för patienters självbestämmande och integritet, där känslan för team-arbetet inom enheten utgör grunden för verksamhetens utveckling. Utökad e-hälsa och välfärdsteknik är en del av vad vi arbetar mot.

Verksamheten kommer att utgå från gemensamma lokaler och vi jobbar för att samarbete sker över alla områden. Vi utvecklar för att  kvalitetssäkra vården vi ger, men också för att skapa trygghet och gemensamt ansvar i arbetsgruppen. 

Vi söker dig!

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill jobba med oss i sommar.

Erfarenhet från yrket är meriterande, men inget krav.
Du har en bra förmåga att kommunicera och samarbetar konstruktivt, vilket också visar sig att du planerar och prioriterar bra i det dagliga arbetet.

Med ditt positiva förhållningssätt tar du ansvar för ditt eget arbete och tillsammans med andra för en bra verksamhet. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, därför ser vi dig som en trygg person med ett bra bemötande. God datavana är en förutsättning samt kunna läsa och skriva på svenska. Körkort för bil är ett krav.

Vi är bemannade dygnet runt, så arbetstiderna kan variera.

 

 

 

 

 

 
Verksamhetsområdet Omsorg omfattar äldreomsorg med särskilt boende och hemtjänst, särskild omsorg för personer med funktionsvariation samt individ- och familjeomsorgen (IFO).

HS-enheten ansvarar för att ge vård av god kvalitét och tillgodose patienters behov av trygghet i vården inom kommunal verksamhet. Respekt för patienters självbestämmande och integritet är viktigt. Vi arbetar för att vården utformas och genomförs tillsammans med patienten för ett hälsosamt åldrande.

Välkommen med din ansökan!


 


Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

AhEYG2Ga48UkWtXANq9B