Sjuksköterskor för sommarvikariat

Publicerad 6 mars 2024
📍
Skåne, Helsingborg
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Säsongsanställning
11 dagar - upp till 3 månader
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Du vill något. Det vill vi med! Vi vill skapa värde och bidra till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare. Vi gör det genom att lyssna, hjälpas åt, testa, lära oss och sen testar vi igen. Här är allt möjligt för dig som vill skapa, förändra, vårda, bygga, vägleda, utvecklas och göra skillnad. För Helsingborg är staden för dig som vill något. Om arbetsplatsen
På vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med människor. Riktiga människor. Människor som, precis som du, lever livet. Vi är cirka 3650 medarbetare - från undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter till ekonomer, utredare och biståndshandläggare som på olika sätt bidrar till att stadens äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett rikt och självständigt liv.

Nu söker vi sjuksköterskor som vill arbeta hos oss under sommaren. Tjänsterna finns på våra vårdboenden, i hemsjukvården samt i vår jourverksamhet kväll och natt.

Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning 
Som sjuksköterska hos oss arbetar du med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Du kommer bistå med bedömning av den enskildes tillstånd och utifrån det vidta åtgärder. Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av sjukvårdsåtgärder. Målet är att patienten ska känna trygghet och välbefinnande trots förekomst av sjukdom. Du ska efter bästa förmåga förebygga ohälsa, lindra lidande för den enskilde samt ge en god vård vid livets slut.

Du samverkar i team såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Arbetet kommer även innebära att handleda omvårdnadspersonal samt vara ett stöd för övriga professioner.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar, dagtid, på vårdboende och i hemsjukvården. I jourverksamheten förekommer även helgarbete kväll och natt.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Arbetsplatsen är rökfri och hälsomedveten. Som anställd får du ett friskvårdsbidrag på 250 kronor per arbetad månad.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och möter varje individ utifrån individens behov och önskemål. Du ska vara trygg i dig själv, ha ett rehabiliterande synsätt och vara bekväm med att arbeta självständigt och att handleda andra.

Du är en lösningsfokuserad person som är van vid att prioritera i dina arbetsuppgifter. Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen behöver du


• vara legitimerad sjuksköterska


• ha goda kunskaper inom aktuell lagstiftning, exempelvis HSL och SoL


• ha grundläggande datorkunskaper och dokumentationsvana


• inneha B-körkort.

Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet.

Övrig information
Löpande urval sker. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

Sista ansökningsdag: 2024-05-31

Anställningsform: Visstidsanställning, sommarvikariat med möjlighet till förlängning

Omfattning: Heltid/deltid

Tillträdesdatum och varaktighet: Enligt överenskommelse

Antal tjänster: 2


Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen.

Innan en anställning på vård- och omsorgsförvaltningen begär vi att du visar upp ett giltigt utdrag i oöppnat kuvert från polisens belastningsregister. Du kan redan nu beställa ett belastningsregister för att påskynda rekryteringsprocessen: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Innan anställning kommer vi göra en kontroll av medborgarskap. Du kommer behöva uppvisa pass, nationellt ID-kort eller personbevis. Är du inte medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du även styrka ett giltigt arbetstillstånd eller att du är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd enligt Utlänningsförordningen 6 kap. §13a.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Du som söker jobb och har skyddade personuppgifter ska kontakta rekryterande chef i annonsen som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt via ansökningslänken.

Fackliga företrädare https://intranat.helsingborg.se/hr/samverkan-och-delaktighet/fackliga-foretradare/ Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

IjJeIVE2qrShJ9yQhaxn