Sjuksköterskor för sommarvikariat till Bergsunds vård-och omsorgsboende

Publicerad 18 mars 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 75% till 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.Nu söker vi sjuksköterskor för sommarvikariat både för längre och kortare perioder!
Arbetsplatsbeskrivning

Bergsunds vård-och omsorgsboende har 123 lägenheter, 16 platser för personer med demensdiagnos och 107 platser för somatisk vård.

Bergsund tillhör Södermalms vård-och omsorgsboendeenhet som drivs i egenregi.

Vi arbetar i tvärprofessionella team för att boende ska få så bra förutsättningar som möjligt för en god omvårdnad och livskvalitet. Södermalm stadsdel satsar på äldreomsorgen, bl.a. genom egen utvecklingsenhet, med kompetenser som ex. dietist, vårdpedagog, språklärare och verksamhetsutvecklare för hälso-och sjukvård som hjälper oss att driva projekt och utveckling framåt tillsammans med teamet på Bergsund. Vi får också god hjälp och stöd av MAS och MAR.

HSL-gruppen består i dag av sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut och vi arbetar för en prestigelös kultur där samverkan och erfarenhetsbyte är en självklar del.

På Södermalm arbetar vi utifrån våra kärnvärden;

Engagerande-Vi tar oss an våra arbetsuppgifter med intresse och gör vårt allra bästa.
Professionella- Vi har fokus på uppdraget, samarbetar och är ansvarsantagande.
Nytänkande- Vi ser möjligheter och prövar nya arbetssätt.Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska är du arbetsledare. Du leder omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnaden runt den boende. Din uppgift är att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov.

Du handleder samt engagerar omvårdnadspersonalen.

Du samarbetar med kollegor, läkare och andra interna och externa kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

I din roll ingår även att ha kontinuerlig dialog med närstående.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet, helst inom äldreomsorgen och gärna med vidareutbildning.

Du har lätt att sätta dig in i system. Det är meriterande om du har erfarenhet av Vodok, Senior alert, Palliativa registret och BPSD.

Då samverkan och kommunikation med flera olika aktörer ingår i dina arbetsuppgifter är det nödvändigt med mycket goda kunskaper i svenska språket, i båda tal och skrift.

Du är trygg i din yrkesroll, har kompetens och förmåga att fatta självständiga beslut.

Du är noggrann och organiserad i ditt arbete.

Du är en förebild och inspirerar i det dagliga arbetet. Du känner dig bekväm med att handleda omvårdnadspersonal i omsorgs-, hälso- och sjukvårdsfrågor. Vi söker dig som har en god känsla för kvalitet. Du deltar i verksamhetens förbättringsarbete och är inte främmande för utökat samarbete inom vårt särskilda boende. Du bemöter människor med respekt, har en positiv inställning och god förmåga att samarbeta, är tydlig i din kommunikation och vill främja en god arbetsmiljö.


Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan önskar vi alla på Bergsund!
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

FjWhwo5q7edLT8P8M5VO